Home Nieuws Zware mishandeling onschuldige omstander door terreurgroep PKK en ANTIFA

Zware mishandeling onschuldige omstander door terreurgroep PKK en ANTIFA

Bij de 1-mei viering in de Zweedse stad Göteborg is onlangs een omstander zwaar mishandeld door sympathisanten van de terreurbeweging PKK en ANTIFA-leden gehuld in zwart.

Advertentie

De Zweedse man zou kritiek hebben geuit op deelname van sympathisanten van de terreurbeweging PKK aan de 1-mei viering in de stad en moest dat bekopen met een zware mishandeling.

ANTIFA en de terreurgroep YPG-PKK werken in Syrië nauw samen. ANTIFA-leden ontvangen in Syrië gevechtstrainingen van de terreurgroep en moedigen via verschillende websites [1][2] [+SPIEGEL2] aan om terreuraanslagen te plegen op doelen in het westen. Ook de Nederlandse bank ING staat op een lijst van potentiële doelwitten van de Marxistisch-Leninistische terreurgroep.

Soortgelijke geweldsincidenten zoals die in Zweden zijn ook voorgevallen in andere Europese landen, waaronder Nederland. In januari van dit jaar trok een spoor van geweld en intimidatie door Amsterdam bij een demonstratie waar sympathisanten van de terreurbeweging PKK prominent aanwezig bij waren. Een omstander, twee taxichauffeurs en een journalist werden toen mishandeld en geïntimideerd.

Spoor van geweld en intimidatie bij PKK-terreuroptocht door Amsterdam

In februari vielen aanhangers van de terreurbeweging PKK nog een gezin aan in de Duitse stad Lebenstedt. Op beelden van die aanval was te zien hoe een groep PKK’ers een auto omsingelen en op het voertuig inslaan. In de auto zaten op dat moment doodsbange kinderen. Het gezin wist de terreursympathisanten gelukkig te ontvluchten.

Aanhangers terreurbeweging PKK vallen onschuldig gezin met kinderen in auto aan