Home Sport “Zlatan Ibrahimovic bereikt overeenkomst met Galatasaray”

“Zlatan Ibrahimovic bereikt overeenkomst met Galatasaray”

De Zweedse en Italiaanse pers die het over de transferontwikkelingen rondom Zlaten Ibrahimovic hebben, maken melding van een bereikte deal tussen Galatasaray en Ibrahimovic. Dat schrijft het grootste persbureau in Turkije, Anadolu Agency.

Advertentie

Volgens de Zweedse krant, was de 33 jarige Zweedse topspits aan het onderhandelen met Milan, Roma, Manchester United en Galatasaray, maar zou het hoogste bod van Galatasaray hebben ontvangen. De krant kopt over de transfer: “Ibrahimovic die een overeenkomst heeft bereikt met Galatasaray, wordt 6 augustus verwacht voor een gezondheidscontrole”.

De Italiaanse kranten schrijven over de mogelijke transfer van Ibrahimovic, dat hij een bod van 11 miljoen euro ontvangen zou hebben en zal kiezen tussen Galatasaray of Milan of bij PSG, zijn huidige club, zal blijven.

Volgens een andere Italiaanse krant, Mediaset, heeft Galatasaray 11 miljoen euro geboden aan de speler zelf en 5 miljoen euro aan zijn club Paris Saint-Germain, maar zou Ibrahimovic het bod geweigerd hebben omdat hij niet in Turkije wenst te spelen.