Home Nieuws Zionistische denktank die neonazi’s financiert wil dat Trump Fethullah Gülen ontmoet

Zionistische denktank die neonazi’s financiert wil dat Trump Fethullah Gülen ontmoet

De directeur van de zionistische denktank die de protesten voor de vrijlating van de neonazi Tommy Robinson onlangs financierde en ook zijn juridische kosten betaalde, wil nu dat president Trump de FETÖ (Fethullahistische Terreurorganisatie) sekteleider Fethullah Gülen ontvangt in het Witte Huis.

Advertentie

Gregg Roman, directeur van de zionistische denktank The Middle East Forum van Daniel Pipes, zegt in een verklaring tegenover een Israëlische zender dat Trump de sekteleider Fethullah Gülen moet ontmoeten.

Terwijl de presentratrice vraagt of de Amerikanen niet aan een overkill doen door sancties aan te kondigen tegen Turkije, zegt Roman:
Hij (Trump) zou onze strijdkrachten moeten bewegen om uit Turkije te vertrekken en zich te vestigen in Bulgarije, Noord-Irak of potentieel zelfs in Griekenland. Zelfs meer dan dat, vind ik dat hij een één op één ontmoeting zou moeten hebben met Fethullah Gülen, het hoofd van de Hizmet-beweging [red.: Hizmet is ook de naam die de Gülencult gebruikt voor diensten die het levert om volgelingen te paaien] die Erdogan onjuist en onterecht beschuldigt achter de 16 juli coup te zitten [red. coup Turkije bekokstoofd door Gülen-CIA] … Trump is zelfs laat in het spel om het juiste Turkije-beleid toe te passen. Ik denk dat hij nu een inhaalslag maakt en ik ben heel trots op wat hij doet“.

Het Middle East Forum bestaat sinds 1990 en is een extreemrechtse zionistische denktank die financiering ontvangt van de Shillman Foundation, Abstraction Fund en de Edgerly Foundation. MEF financiert zelf ook andere instellingen, zoals het David Horowitz Freedom Center dat jaarlijks geld overmaakt naar de rechtsextremist Geert Wilders, de Gatestone Institute, MEMRI en CAMERA die allen in het belang van Israël werken.

Of Trump in zal gaan op het advies van de directeur van het MEF, Gregg Roman, moet nog blijken. De invloed van zionisten en evangelisten op de president is groot. Terwijl de Turkse president Erdogan zijn rug recht houdt tegenover dreigementen vanuit Amerika en geen concessies wenst te doen, is het afwachten welke houding de Amerikanen gaan aannemen in de ontstane crisis.