Home Nieuws Laffe witte man valt zwangere moslima aan

Laffe witte man valt zwangere moslima aan

Een moslima die al 38 weken zwanger is, werd afgelopen donderdag op brute wijze aangevallen door een witte man in een café in Sydney, melden Australische media.

Advertentie

Volgens de Sydney Morning Herald, was de 31-jarige Rana Elasmar met vrienden, allen hoofddoekdragend, in een café in Parramatta, toen de 43-jarige Stipe Lozina de tafel benaderde, zich over de tafel heen boog en op het hoofd sloeg en doorging met slaan zelfs nadat ze op de grond lag.

Op beelden is te zien hoe Lozina de groep benaderd, een kort gesprek start en ineens begint met slaan. Hij sloeg Elasmar minstens 14 keer op haar hoofd en twee keer nadat ze al op de grond lag.

De man maakte een commentaar over moslims voordat hij begon te slaan. Omstanders trokken de dader weg bij de vrouw. De man is overgebracht naar het Parramatta politiestation waar hem geweldpleging en mishandeling ten laste werd gelegd. Het slachtoffer werd ter observatie overgebracht naar het Westmead Hospital, maar kon later uit het ziekenhuis worden ontslagen.

-Advertentie-