Home Nieuws Wilders’ kruip-en-buk-weekend bij zijn geldverstrekkers

Wilders’ kruip-en-buk-weekend bij zijn geldverstrekkers

De zionistische trekpop Geert Wilders van de rechts-extremistische partij PVV, was afgelopen weekend aanwezig op een weekend-retraite van het David Horowitz Freedom Center, dat jaarlijks geld overboekt naar de PVV. Het jaarlijkse kruip-en-buk-weekend voor de who-is-who in de anti-islamindustrie werd bezocht door de gebruikelijke radicalen.

Wilders stak er zijn gebruikelijke nazipropaganda-verhaal af over de islamisering van het westen en dat men moet kiezen tussen vrijheid of islam. Ook werd tegenover zijn financiers en andere gegadigden ten gehore gebracht wat hun investering precies heeft opgeleverd, in dit geval een wetsvoorstel in het Nederlands parlement voor een verbod op islamitische uitingen, het sluiten van islamitische scholen, burqa’s, korans en moskeeën in publieke ruimtes.

Ook neonazi Anne Marie Waters van For Britain was van de partij en poseerde voor een foto met Wilders. Volgens Henry Bolton heeft hij met zijn verkiezingswinst op Anne Marie Waters, voorkomen dat UKIP zou transformeren tot een nazipartij. Wilders heeft er overduidelijk geen moeite mee om zich ermee te afficheren.

In dezelfde week hield ook het ME Forum van Daniel Pipes, dat ook door het David Horowitz Freedom Center wordt gefinancierd, een bijeenkomst over de “Vrijheid van meningsuiting” in het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden. Anne Marie Waters, Raheem Kassam (Breitbart UK), Tommy Robinson, Ezra Levant en andere extreemrechtse figuren waren aanwezig op de bijeenkomst die werd verstoord door een joodse demonstrant die protesteerde tegen extreemrechts. Het ME Forum van Daniel Pipes heeft de juridische kosten van Wilders en Tommy Robinson op zich genomen.

Lange zionistische arm verzesvoudigt financiële hulp aan PVV van Wilders