Home Nieuws Wilders haalt mede-inspirator van terrorisme Tommy Robinson naar de Tweede Kamer

Wilders haalt mede-inspirator van terrorisme Tommy Robinson naar de Tweede Kamer

De veroordeelde racist Geert Wilders heeft aangekondigd dat hij de rechtsextremist Tommy Robinson, echte naam Stephen Christopher Yaxley-Lennon, naar de Tweede Kamer zal halen. Beide mannen zijn een inspiratiebron voor terroristen die onschuldige mensen vermoordden.

Advertentie

Wilders kondigt het bezoek van Robinson aan in een Tweet na een weekend bij het David Horowitz Freedom Center in Amerika, die wordt beschouwd als de Godfather van de anti-islamindustrie. Ook Robinson die gefinancierd wordt door de techmiljardair Robert Shillman, is een rijzende ster aan het firmament van de islamofobie-industrie.

Shillman is nauw betrokken bij de moslimhaat-industrie en doneert geld aan onder andere de Zionist Organization of America, Friends of the Israeli Defense Forces, Brigitte Gabriel’s ACT en FrontPage Magazine van David Horowitz, dat wordt uitgebracht door het David Horowitz Freedom Center, waarvan Shillman bestuurslid is.

Moslimhaat als verdienmodel

Robinson verdiende als Shillman Fellow ruim 120.000 EURO per jaar voor zijn ‘Werkzaamheden’ om haat te cultiveren en nazipropaganda over moslims en migranten te verspreiden. Robinson’s juridische kosten worden evenals de juridische kosten van Wilders, betaald uit een potje van het Middle East Forum van Daniel Pipes, dat op zijn beurt wordt gefinancierd door het David Horowitz Freedom Center, één van de hoofdsponsoren van Wilders’ PVV. Robinson kwam onlangs op borgtocht vrij uit de gevangenis. Hij was gearresteerd omdat hij nog een voorwaardelijke gevangenisstraf van 13 maanden had uitzitten en de voorwaarden overtrad.

Wilders en Robinson hebben in gemeen dat ze moordenaars inspireren. Wilders wordt maar liefst 30 keer genoemd in het manifest van de massamoordenaar Anders Behring Breivik, die de PVV roemde omdat het volgens hem de enige echte conservatieve partij is. Terwijl Robinson de witte terrorist Darren Osborne inspireerde die met zijn busje inreed op bezoekers van de Finsbury moskee in Londen en een moskeeganger vermoordde. In de rechtszaak tegen Darren Osborne werd duidelijk dat Robinsin e-mails uitwisselde met de terrorist en hem inspireerde tot zijn terreurdaad.

Moslimhaat als verdienmodel: rechtsextremist Tommy Robinson verdient meer dan een Brits parlementslid

Vorig artikelTrump schermt Saudische kroonprins af na Israëlisch verzoek
Volgend artikel“Trump bewijst dat je geen moreel kompas kunt kopen, Saudi’s bewijzen dat ze een president kunt kopen”