Home Nieuws Where Are 9000 Children Germany?

Where Are 9000 Children Germany?

Op bovenstaande vraag heeft Duitsland geen antwoord. De Duitse federale recherchedienst, Bundeskriminalamt (BKA), heeft bekendgemaakt dat er 8991 kinderen vermist worden. Niemand weet waar de kinderen van de asielzoekers zich bevinden. Op 1 januari stond de teller van vermiste kinderen op 4749.

Advertentie

Leeftijden van de vermiste kinderen variëren van 14 tot 17 jaar oud. Een tiende van de vermiste kinderen zijn jonger dan 13 jaar. De BKA heeft geen bewijzen, maar wel vermoedens over waar de kinderen kunnen zijn. ‘We hebben geen sporen kunnen vinden die er op kunnen wijzen dat de kinderen in handen zijn van criminelen. De kinderen zijn waarschijnlijk ondergedoken bij hun familie ergens in Duitsland of in een ander Europees land’.

De vermiste alleenstaande minderjarige vreemdelingen komen voornamelijk uit Afghanistan, Syrië, Somalië, Eritrea, Marokko en Algerije.

De onverantwoorde houding van de Duitse regering tegenover de vluchtelingen en de toenemende haat naar nieuwkomers toe, die eveneens door de Duitse politici gevoed wordt, leidt tot spanningen in de samenleving.

Op Twitter is inmiddels een hashtag gestart die viraal (TT) ging. Boze twitteraars, waaronder veel Turken, vragen zich af waar de 9000 kinderen zijn. Sommige Twitteraars beweren zelfs dat de kinderen door de orgaanmaffia zijn ontvoerd of gegijzeld worden door pedofielen.