Home Opinie Welkom in Katatonië

Welkom in Katatonië

Een Nederlandse minister van buitenlandse zaken die als een acteur uit een toneelstuk van Shakespeare in de UN security council over de MH17 ramp een speech oprakelt die hij zelf niet geschreven heeft over dingen die hij zelf niet gezien heeft. Een hallucinerende redacteur van NRC die daarna bevestigt hetzelfde gezien te hebben op de televisie, terwijl er van zulks geen enkele sprake was.

Advertentie

Ik loofde maar een beloning van €50.000 euro uit aan de hoofddirigent van NRC, de Vlaamse patatbakker Petriep Vanderamesarsch, om die beelden met de trouwring die van een vinger wordt getrokken eens te laten zien. Zijn reactie bleef natuurlijk uit. Simpelweg omdat Frans Timmermans die trouwring uit zijn duim heeft gezogen en in de vorm van een propagandistische fluim in uw gezicht heeft gespuugd met slechts één doel: Rancune opwekken en het laten escaleren van de verhoudingen met Rusland. Om niets anders te dienen dan de geopolitieke gas-agenda van de VS en -ongetwijfeld de oprechte verontwaardiging daarover ten spijt – dit alles over de lijken van de slachtoffers. Uw politicus van het jaar. Hij is er lid van het politburo van Juncker mee geworden, de ongekozen emir van het corruptiekalifaat van de Europese schuldenberg. De man die onlangs het Griekse volk adviseerde toch maar niet op een linkse partij te stemmen, omdat waarschijnlijk nog niet alles in Griekenland aan het IMF is verpand of verkwanseld.

Dames en heren, welkom in Katatonië, het land waarin nieuws verdrongen is door propaganda en de journalistiek is verdreven door de schrijvende prostitutie. Waar wederhoor en het controleren van nieuwsbronnen plaats heeft gemaakt voor opportunisme en leugens en waar serieuze journalisten zijn gedevalueerd tot pageview-temeiers en hogepriesters van het edele ambacht van de gedelegeerde duimzuigerij. Perdiep Ramesar was slechts het topje van de ijsberg, of beter gezegd een verloren pelshaar die weggespoeld is uit het door een rattenplaag geteisterd journalistieke riool.

Het land waarin debatten worden overschreeuwd door drogredeneringen van FC Zion, de PVV, een NGO-wolf in partijpolitieke schaapskleren die volledig gefinancierd en bestuurd kan worden door obscure partijen uit de slangenkuil van een zich uitverkoren wanende sekte van rechtse extremisten in Israël. Hetzelfde tuig dat van blijdschap uit hun tuinstoelen opsprong als er weer een school in Gaza -n.b. ter zelfverdediging- in de as werd gelegd met een nieuwe generatie fosforbommen. Wie die extremistische gluiperds daar in Israël precies zijn, laat zich door de diverse bezoeken die de haatzaaiende brievenbuspisserssclubleider in Israël heeft afgelegd gemakkelijk raden.

Katatonië, het land waarin journalisten zwijgen als het graf als er een miljoen etnische Russen de grens over wordt gejaagd door een via een EU-coup aan de macht geholpen regime in Oekraïne. Een regime waarin een belangrijke coalitiepartner, Svoboda, al decennia openlijk pleit voor een etnische zuivering van de Russen in Oost-Oekraïne. Een land dat nagenoeg zwijgt als een miljoen Pashtun verdreven worden uit Waziristan in juni dit jaar, maar ook het land waarin nepjournalisten en haatcolumnisten een toename van het antisemitisme waarnemen als een mevrouw met een blauw genaaide ster liegt dat ze in elkaar is geslagen door twee kleurlingen met een ‘Palestina sjaaltje’. Het land dat ruim 2000 dode Palestijnen die als proefdieren zijn gebruikt om Israëlische wapens te testen aanvaardbaar vindt, maar zich in diepe rouw hult en zonder enig bewijs beschuldigingen uit als er bijna 200 Nederlanders bij een neergehaald vliegtuig om het leven komen. Om niet lang daarna zonder blikken en blozen een doofpotclausule met de mogelijke dader van de aanslag te tekenen.

Het land dat geen enkele kritiek duldt vanuit Turkije wanneer een partij zoals de PVV de racistische apartheidsagenda van haar sponsoren uit het Midden Oosten in ons parlement scandeert, in bewoordingen waar zelfs Joseph Goebbels zich kapot voor zou schamen. Maar als Turkije een paar als journalisten vermomde activisten laat inrekenen voor verhoor, dan staat de hele EU -mind you, dezelfde vriendenclub die op Euromaidan de fascistische coup in Oekraïne heeft helpen slagen- van de toren te krijsen dat de persvrijheid in Turkije in gevaar is.

Niks persvrijheid. De VS baalt als een stekker dat Putin, die bakzeil heeft gehaald via Oekraïne en Bulgarije, nu gas gaat leveren áán Turkije en dus ook vía Turkije aan de EU. Er is immers geen EU embargo op Turks gas. Turkije is doorvoerland van gas uit Zuid Azië en is ook beoogd doorvoerleverancier van het gas dat het land van de geschifte melk en de geklaarde honing uit de onlangs ontdekte gasvelden in de Levant aan Europa wil verkopen.

Op een gasbel zit geen naamplaatje, dus al het gas dat uit Turkije Europa binnenstroomt straks is Turks. En met de superdeal die Putin en Erdogan hebben afgesproken is de kans dat er gas van een of andere NWO zetbaas uit Zuid Azië of Midden Oosten Europa in komt kleiner dan ooit. Game, set and match voor Putin, dankzij Erdogan.

Zoals Kadaffi, Mubarak, Assad en alle andere ‘dictators’ en ‘mensenrechtenschenders’ het veld moesten en nog moeten ruimen voor de NWO agenda van de vriendenclub van Brzezinski en hun poppenkastpop B.H. Obama, zo wordt Erdogan nu ook het vuur na aan de schenen gelegd met ongetwijfeld ’n Arab Spring style regime change in het vooruitzicht. De propagandamachine draait op volle toeren. En het mediaclubje van Gülen en de ‘persvrijheid’ had daar een prominente rol in moeten spelen.

Terwijl nieuws over internationale politiek dagelijks wordt gemanipuleerd door een of andere Amerikaanse neocon leugenfabriek met tentakels in de EU, dapper nagekakeld door ambitieuze nietsnutten en zaakwaarnemers in de media, staat het binnenlandse debat in het teken van onderwerpen die deze internationale leugenagenda ondersteunen. Voor het grazende stemvee met neusring, reetgewei en trainingspak, onze Henk en Ingrid, worden geopolitieke agenda’s vereenvoudigd tot hapklare brokken als ‘de dreiging van ISIS’, ‘de dictator Putin met zijn anti-homo agenda’ en de ‘dictator Erdogan met zijn vrouwenhaat en persbreidel’. Nou laat één ding gezegd zijn: Deze zogenaamde dictators laten zich niet, linksom of rechtsom, door een crimineel zorgkartel verleiden om ter zekerstelling van een lucratief baantje na hun politieke carriere, alle beginselen van het staatsrecht te verkrachten om miljardenwinsten voor de verzekeringsmaffia binnen te harken, terwijl steeds meer mensen in de financiële problemen komen en geen kant meer op kunnen. Behalve dan misschien naar de voedselbank van de haat, de PVV, waarin mensen met een ander kleurtje of geloof met een joods-christelijk haatsausje worden opgediend als de veroorzakers van al het kwaad.

U kunt wat doen om de leugenfabriek omver te trekken. Het begint met het bestrijden van de grootste uitwas ervan, de mestkelder waarin waar de leugens zo goedkoop en omvangrijk zijn dat ze appelleren aan de laagste instincten en daarmee ook het grootste gevaar vormen.

Richt een eigen Politieke Volkspartij op. Maak er een vereniging met besloten karakter van (net als de PVV) en kies een slimme debater als lijsttrekker en houd *alle* geldstromen geheim. Als het lukt zit er straks een tweede partij met dezelfde organisatievorm in de tweede kamer. Nog een mogelijk Trojaans Paard dat zijn geldstromen vanwege die organisatievorm niet bekend hoeft te maken. Een partij van wie de tegenstanders zullen zeggen dat ze gefinancierd wordt door, zeg het maar, moslimfundamentalisten, grijze wolven, paarse konijnen of weet ik veel wat. Let dan maar eens op hoe snel ‘de bezorgde burger’ gaat krijsen om transparantie en inzicht over waar die ‘Turkse partij’ toch haar geld vandaan krijgt. En zodra die geluiden beginnen te klinken heeft u het tegengif voor de PVV in handen. De roep om transparantie is voor elke partij met een schoon geweten geen enkel probleem, maar diezelfde roep is voor een partij die daadwerkelijk wordt gefinancierd en van een agenda wordt voorzien door zio-fascisten meteen het fluitsignaal voor het einde van de wedstrijd. Good riddance.

Noot aan de lezer: Iedereen die zich hier in de discussie wil mengen, doet er eerst goed aan om even de minimaal aanbevolen literatuur voor dit onderwerp tot zich te nemen voordat hij in de comments gaat zwetsen over samenzweringstheorieën: The Grand Chessboard