Home Nieuws Welke tegenprestatie levert de PVV voor zionistische geldschieters?

Welke tegenprestatie levert de PVV voor zionistische geldschieters?

De politieke partij DENK heeft vrijdag de extreemrechtse partij PVV aan de tand gevoeld over beïnvloeding van de Nederlandse politiek door de zionistische geldschieter David Horowitz Freedom Center.

Advertentie

Wat doet de PVV voor de David Horowitz Freedom Center?

Het is allang geen geheim meer dat de David Horowitz Freedom Center hoofdsponsor is van de #PVV. Maar Farid Azarkan vroeg zich af wat de PVV als tegenprestatie doet. Machiel de Graaf gaf een (in zijn woorden) 'transparant' antwoord.Oordeel zelf maar…

Geplaatst door DENK op woensdag 30 mei 2018

Bij monde van Farid Azarkan werd PVV‘er Machiel de Graaf bevraagd over of de PVV een tegenprestatie levert voor de honderden duizenden Euro’s die het ontvangt van één van de sleutelorganisaties in de moslimhaat-industrie, het David Horowitz Freedom Center in Amerika. Hoewel Azarkan stevig doorvraagt, ontwijkt PVV’er de Graaf behendig het spervuur aan vragen.

Volgens mensenrechtenorganisatie The Southern Poverty Law Center die haatgroepen bestrijdt, is David Horowitz Freedom Center de Godfather van de moderne antimoslim netwerken. Hardnekkig pro-Israël David Horowitz gelooft dat “islamitisch extremisme het onderwijssysteem heeft geïnfiltreerd, te beginnen in de kinderopvang”. Hij leidt een aantal extremistische projecten, allen gewijd aan het hardnekkig verdedigen van Israël en het venijnig aanvallen van de islam als een religie van “haat, geweld en racisme” en noemt Palestijnen “moreel ziek”. Een van de belangrijkste projecten van het David Horowitz Freedom Center is Jihad watch, waar Robert Spencer aan het roer staat.

Aan de basis van deze hedendaagse moslimhaat, die ook in Nederland wordt aangewakkerd door onder andere de PVV, staan Amerikaanse neoconservatieven en Israëlische ultranationalisten die honderden miljoenen dollars investeren in het aanwakkeren van moslimhaat en nationalisme in het westen misbruiken voor dat doel. In 2016 publiceerde The Council on American-Islamic Relations en de University of California Berkeley een onthullend rapport over het aandeel van haatgroepen in het aanjagen van moslimhaat in de Verenigde Staten. Zij identificeerden 74 groepen die tussen 2008-2013 in een periode van 5 jaar tijd $206 miljoen investeerden in het promoten van moslimhaat. Ook PVV-kopstuk Geert Wilders, is een spil in het anti-islam netwerk.

Israël’s aandeel in moslimhaat, waar het nooit over mag gaan