Home Opinie Wat we over de aanslag in Brussel weten?

Wat we over de aanslag in Brussel weten?

De aanslagen in Brussel werden niet door “ISIS” opgeëist, maar op deze obscure wordpress.com website toegeschreven aan “Islamic State Fighters”. De auteur van het stuk weet zelf van toeten nog blazen: Er zou volgens het artikel het “vuur geopend zijn” en er zouden meer dan 230 slachtoffers zijn. Er staat nergens dat ISIS, wie dat ook moge zijn, de verantwoordelijkheid voor die aanslag opeist.

Advertentie

En toch heeft SITE, een organisatie die vanaf het begin van de ISIS-legende verantwoordelijk is geweest voor het verspreiden en “verifiëren” van bijna alle ISIS footage, bij monde van directeur Rita Katz op grond hiervan vastgesteld dat ISIS de aanslagen heeft opgeëist. Dit is vervolgens door de hele wereldpers en wereldpolitiek overgenomen als waar en ook de Usual Suspects van de Verisraëliseringskerk hebben hun onderbuik-diarrhee weer eens de vrije loop kunnen laten. De messen worden weer geslepen, er kan weer meer geld naar de politie, naar meer beveiliging, naar defensie, naar meer privacyschending en de pageviews en kijkcijfers schieten ook weer omhoog. Islam dunnit, again!

Voor meer achtergronden is er nog dit filmpje:

Overtuigd? Het is echt niet moeilijk. Maak ook een website aan op wordpress.com, bel Rita Katz, Rob de Wijk of een andere zelfverklaarde terrorisme-expert en laat je gaan. Claim de volgende aanslag, het zinken van de Titanic, de Lusitania of de ontvoering van Jimmy Hoffa. Als het de politieke agenda van de Meesters van de Tweedracht en de Misleiding dient, maakt het niet uit wat voor flauwekul je uit je duim zuigt. Niemand die het controleert of verifiëert. Bepaal net als de experts je geopolitieke agenda helemaal zelf. En als je WordPress niet helemaal snapt, vraag je Rita Katz gewoon.