Home Nieuws Vrouw reageert op ontstane commotie na bomoproep moskee

Vrouw reageert op ontstane commotie na bomoproep moskee

Foto: cc Twitter

Een vrijwilligster van kinderopvang Vlietkinderen in Voorburg riep onlangs op tot het “meenemen van een bom” naar een “dichtbevolkte moskee”. In de ontstane commotie werd ze door de kinderopvang waar ze werkzaam was op non-actief gezet. Vandaag reageerde ze per telefoon.

Advertentie

De oproep tot geweld die veelvuldig werd gedeeld op social media, bleef niet zonder consequenties. Verschillende Twittergebruikers zetten de opmerking met een foto van de betreffende dame online en talloze mensen lieten berichten achter op de Facebookpagina van de kinderopvang. Waarop de medewerkster naar huis werd gestuurd.

De vrouw heeft per telefoon kort gereageerd op de ontstane commotie om haar persoon, na de opmerkingen die veelvuldig werden gedeeld op sociale media. Ze geeft aan dat de zaak momenteel in onderzoek is en dat er “waarschijnlijk bewijs” is dat zij niet degene is geweest, die de opmerking heeft geplaatst.

Op de vraag of ze achter de denkbeelden staat in de gewraakte oproep zegt ze “dat kan ik heel kort en krachtig zeggen: nee”. Meer wil de vrouw voorlopig niet kwijt over de zaak.

© DutchTurks.nl