Home Sport Voetbal: Podolski naar Galatasaray, Nani naar Fenerbahçe

Voetbal: Podolski naar Galatasaray, Nani naar Fenerbahçe

Vandaag is definitief bevestigd door Galatasaray dat de 30 jarige Duitse aanvaller Lukas Podolski voortaan voor Galatasaray zal uitkomen. De 30-jarige aanvaller heeft een lange carrière in Duitsland en Engeland achter de rug waarin hij uitkwam voor 1. FC Köln, Bayern München en Arsenal. Galatasaray telt €2,5 miljoen neer om de speler over te nemen van Arsenal.

Advertentie

Het afgelopen seizoen speelde Podolski op huurbasis voor het Italiaanse Internazionale waar hij 17 wedstrijden speelde. De Duitse international scoorde in zijn laatste 24 clubduels slechts één doelpunt. Podolski heeft in zijn totale clubcarrière 114 keer gescoord in 318 wedstrijden.

Luís Carlos Almeida da Cunha, ook bekend als Nani, de Portugese aanvallende middenvelder van Manchester United gaat zondag door de medische keuring bij Fenerbahçe. Verwacht wordt dat Fenerbahçe € 8,4 miljoen zal betalen aan Manchester United om de speler over te nemen. Nani en Fenerbahçe zijn er onderling al uit. De 28 jarige aanvallende middenvelder heeft een indrukwekkende carriere achter de rug bij Sporting Lissabon en Manchester United en speelde in totaal 205 clubduels waarin hij 34 keer scoorde. De laatste 24 clubduels die Nani speelde heeft hij, evenals Podolski, slechts 1 keer weten te scoren.

Podolski is reeds ingeburgerd laat hij zien.