Home Nieuws Vlogger Youness O. aangehouden op verdenking van zedendelict met minderjarig meisje

Vlogger Youness O. aangehouden op verdenking van zedendelict met minderjarig meisje

De Hilversumse vlogger Youness O. is volgens verschillende media, waaronder de voormalige nazikrant De Telegraaf, aangehouden op verdenking van een zedendelict. Zelf zegt hij in een video “Erin geluisd te zijn”.

Volgens de rechtse krant De Telegraaf zou er in de woning van de vlogger een aanhouding zijn verricht en zou Youness aangehouden zijn op verdenking van aanranding van een zwakbegaafd meisje van 15 jaar.

Multiculturele Rwina en Gekkigheid, de Facebookpagina die vaak wordt aangehaald door O., geeft aan dat de vlogger zaterdagnacht is aangehouden en er een huiszoeking is geweest in zijn huis in Hilversum. Het vermeende slachtoffer zou een 15-jarig meisje uit Nijmegen zijn, wiens familie aangifte zou hebben gedaan tegen Youness O.

O. zegt zelf, in een video opgenomen voor een politiebureau, dat hij niet thuis is opgepakt, maar dat hij zichzelf aangeeft. “Ik ben er ingeluisd door zo’n k#thoertje, die bleek iets jonger te zijn dan gedacht“, aldus O.

De feiten over Youness O.Hij is zaterdagnacht aangehouden. Er is een uitgebreide huiszoeking geweest in zijn huis in Hilversum.Op de zaterdag is een meisje van 15 uit Nijmegen als vermist opgegeven. Dit zelfde meisje zou in de straat verblijven waar Youness O. woontMen is met een signalement rondgegaan in de straten en toen is men tot de conclusie gekomen dat ze met Youness O. wasFamilie van dat meisje was op de hoogte dat het meisje met Youness zou zijn die hebben daarop aangifte gedaan bij de politie. Daarna is men direct tot actie overgegaan. Mogelijk is Youness O. zelf naar het politiebureau gegaan toen het te heet onder zijn voeten werd (zie video) Het meisje van 15 heeft een achterstand en zou verblijven in een instelling. Gezegd wordt dat ze het verstandelijk vermogen van een kind heeft (kunnen wij niet bevestigen) Er doen geruchten de ronde dat hij haar zou hebben misbruikt. Dit komt ook van familie af. Daar hebben mensen rondom ons mee gesproken. Wij willen daar geen uitspraak over doen omdat dat niet bewezen is en wij neutraal willen blijven. Youness O. beweert in onderstaande video dat hij erin geluisd is door een k#thoer. Wij vinden het niet getuigen van mannelijkheid om zo een video te maken nadat je in zo een moeilijke situatie terecht bent gekomen. We hebben besloten om alle eerdere posts over Youness te verwijderen. Dat doen wij omdat wij op basis van de feitelijke info die we binnengekregen hebben niet geassocieerd willen worden met hem. Nogmaals betreuren wij dit te moeten meedelen.

Geplaatst door Multiculturele Rwina & Gekkigheid op Maandag 10 september 2018

Youness lag in het verleden al eens in de clinch met presentator Ajouat El Miloudi in verband met een vermeende afpersing van de presentator. Eind 2017 deed O. aangifte van een liquidatiepoging op zijn persoon bij een tankstation in Hilversum.