Home Nieuws christelijke pro-Israël Evangelisten zijn antisemieten

[VIDEO] christelijke pro-Israël Evangelisten zijn antisemieten

In een fragment uit de undercoverserie The Lobby, over de pro-Israël lobby in de VS wordt ingezoomd op het hardnekkige antisemitisme onder Evangelisten. The Lobby US is een voortzetting van de undercoverserie over The Lobby UK, die de radertjes van de Israël-lobby in Groot-Brittannië blootlegde. Nederlandse media hebben geen aandacht gehad voor de schokkende onthullingen uit beide documentaires.

Advertentie

Christenzionisten geloven dat alle joden uit het westen horen te vertrekken en zich in Israël moeten vestigen om de wederkomst van de Messias mogelijk te maken.

Daarop zullen de joden volgens deze christenzionisten de keus krijgen om zich te bekeren of vermoord te worden. De rabbijn in de documentaire die is aangesloten bij Jewish Voices for Peace, huivert bij de gedachte die schuilgaat achter de Israël-liefde van Evangelisten.

Het fragment uit The Lobby:

Antisemitische vervangingstheorie

Partijen in Nederland zoals de fundamentalisten van de SGP, die meeliften op golven van moslimhaat en regelmatig rechts-populistische voorstellen doen waarin men stelt dat moslims die antisemitisch zijn gedeporteerd zouden moeten worden, hangen ook deze antisemitische vervangingstheorie aan.

Kerstening

Hun liefde voor Israël en de verplaatsing van joden naar Israël is niet vanwege hun empathie naar joden, maar geworteld in de overtuiging dat zo de komst van de Messias mogelijk wordt gemaakt en de joden op gewelddadige wijze gekerstend (bekeerd) kunnen worden.

Nederlandse media willen niet dat je ‘The Lobby’ ziet