Home Nieuws Verkeershufter zwaait met pistool naar bus waar 28 Turkse politieagenten in zitten

Verkeershufter zwaait met pistool naar bus waar 28 Turkse politieagenten in zitten

Verkeershufters in Akhisar, Turkije, kwamen voor een verrassing te staan toen ze erachter kwamen dat in de bus waar ze met een pistool naar zwaaiden 28 politieagenten van de Turkse ME inzaten.

Advertentie

De politieagenten waren op weg terug van het beveiligen van de toespraak van de Turkse president Erdogan in Sakarya, toen de bus waar ze in zaten foutief werd ingehaald door een verkeershufter. Nadat de buschauffeur toeterde en met zijn grootlichten signaleerde dat ze gevaarlijk rijgedrag vertoonden, zwaaide één van de inzittenden, T.A. met een vuurwapen naar de bus.

Politieagenten iets verderop hielden de automobilisten 500 meter verder aan bij een benzinestation. De verkeershufters kwamen voor een onaangename verrassing te staan toen er 28 politieagenten uit de bus stapten. Bij doorzoeking van het voertuig vond de politie een pistool van het bekende merk Sarsilmaz en een mes.

Nadat de verklaringen van de verkeershufters waren opgenomen, werden de twee weer heengezonden. De buschauffeur en politieagenten deden om onbekende redenen geen aangifte tegen de twee.