Home Overig VACATURE: WEBREDACTEUR M/V

VACATURE: WEBREDACTEUR M/V

Ben jij de columnist of journalist in de dop die wij zoeken en wil je ons medium versterken? Wordt jij de duizendpoot die DutchTurks.nl nog beter op de kaart zet? Schroom dan niet en mail je verkorte CV en relevante informatie naar redactie@dutchturks.nl.

Wie zijn wij en wat is onze missie?
We zijn een multicultureel en multireligieus platform zonder winstoogmerk met maandelijks 400.000 unieke bezoekers op de website. Onze Facebookpagina heeft 26.000 likes en bereikt maandelijks zo’n 2.5 tot 5 miljoen mensen. Wij ambiëren het om een medium te zijn waar alle ideeën over Turkije en de Turkse politiek en samenleving bespreekbaar zijn, maar ook onderwerpen die dichter bij huis liggen, hier in Nederland, waar wij de toekomst van iedereen dienen te waarborgen. Hoewel dat niet altijd even duidelijk kan zijn in onze berichtgeving, willen we graag ook een bijdrage leveren aan de maatschappelijke cohesie in Nederland. Dat we daarvoor soms tegen een paar schenen aan moeten schoppen, is helaas onontkoombaar. Wij willen het maatschappelijk debat bevorderen.

Advertentie

Wie ben jij?
Je hebt affiniteit met de Turkse en Nederlandse politiek, geschiedenis en cultuur. Je zag de fout in de eerste alinea van dit artikel vrijwel meteen en ergerde je er rot aan. Je hebt verstand van sociale media, marketing, trending topics, volgt de actualiteiten op de voet en kunt zelfstandig pakkende teksten schrijven en onderwerpen uitpluizen. Daarnaast help je ons mee om de professionaliseringsslag te maken en kom jij met ideeën waardoor we effectiever worden.

Wat bieden wij jou?
Wij zijn vooralsnog een weblog zonder personeelsbudget, maar hebben goede vooruitzichten op het doorontwikkelen van ons platform en het aantrekken van fondsen om onze missie en visie beter uit te kunnen dragen. Kort gezegd kunnen we je nu nog geen ene rode cent betalen, maar er bestaat een goede kans dat de vork in de toekomst anders in de steel zit. Wat we je wel bieden is een podium, een platform voor jouw ideeën om je steentje bij te dragen aan de maatschappelijke cohesie in het land waarin we leven. Ook bieden we je -waar nodig- ondersteuning bij het ontwikkelen van je skills als schrijver.

Enthousiast? Mail dan je verkorte CV en relevante informatie naar redactie@dutchturks.nl.