Home Overig Turkse man die BMW toetakelde legt uit waarom hij het heeft gedaan

Turkse man die BMW toetakelde legt uit waarom hij het heeft gedaan

De Turkse man die op een video te zien is terwijl hij de motorkap van een BMW bewerkt, legt nadat de video viraal is gegaan uit waarom hij de BMW heeft toegetakeld. Volgens de man ging het om een grap, waarbij de context van de groep uit de video was gesneden.

Advertentie

De video waarop de man te zien is terwijl hij de motorkap van een BMW toetakelt met wisselgeld is volgens de man op de video twee jaar oud. Het zou gaan om zijn eigen auto, waarvan hij al wist dat hij het zou over laten spuiten. De man zegt in een nieuwe video dat hij het heeft gedaan als grap om zijn vrienden te choqueren.

Turkse Sociale Mediagebruikers reageerden geschokt op de eerste video en konden niet begrijpen dat iemand een gloednieuwe BMW van iemand anders zo toe kon takelen vanwege foutief parkeergedrag. Sommigen schreven dat hij het waarschijnlijk met krijt gedaan zou hebben. Zelf geeft de man op de video aan dat hij het deed met een muntje van 1 Turkse Lira. Zijn auto werd na de stunt overgespoten, zoals gepland. De man voelde zich genoodzaakt om te reageren nadat de video viraal ging.