Home Nieuws Turkije dropt pamfletten op Afrin: “Onze broeders en zusters in Afrin..”

Turkije dropt pamfletten op Afrin: “Onze broeders en zusters in Afrin..”

De Turkse Strijdkrachten hebben dinsdag pamfletten gedropt boven Afrin, dat bezet wordt gehouden door de Syrische tak van de terreurbeweging PKK, de YPG om de lokale bevolking te informeren over de reden achter de militaire operatie tegen de terreurbeweging in het gebied.

Het pamflet is gedrukt in de talen Turks, Arabisch en Koerdisch, waarin de lokale bevolking wordt aangesproken met “Onze broeders en zusters in Afrin”.

In de naam van Allah, de Barhmartige, de Genadevolle, Onze broeders in Afrin, we doen ons best om vrede, veiligheid en welvaart naar Afrin te brengen. Het is tijd om een einde te maken aan de onderdrukking en vervolging door verraderlijke PKK en ISIS-terroristen die de wapens oppakken tegen hun buren, moskee├źn verwoesten. Sta het niet toe dat de terroristen jullie kinderen gebruiken, jullie bezettingen en toekomst verpletteren. Het is tijd om de terroristen een halt toe te roepen. Laten we allen een eenheid vormen tegen terroristen en afstand scheppen tussen hen en onszelf. Afrin behoort toe aan de inwoners van Afrin. Met de wil van Allah, gaan jullie in Afrin toe naar een vredige, gezonde, veilige en welvarende toekomst.