Home Entertainment Trump – Putin ’16: “Make Tyranny Great Again”

Trump – Putin ’16: “Make Tyranny Great Again”

In een wel heel opmerkelijke campagne in de Verenigde Staten van de Republikeinse presidentskandidaat John Kasich, heeft hij Vladimir Poetin de running mate van Donald Trump gemaakt, compleet met een nep-persbericht, een website, een video en zelfs een nieuwsbrief waar je je voor kunt abonneren.

Advertentie

Reden voor de “Trump-Putin ’16: Make Tyranny Great Again”-campagne was een opmerkelijke flirt tussen de Russische president en de Amerikaanse presidentskandidaat Donald Trump. Tijdens een MSNBC interview reageerde Trump op de vraag wat hij vond van de Russische invasie van andere landen met “Hij runt een land, en hij is tenminste een leider, in tegenstelling tot wat wij hier in dit land hebben”.

Het campagneteam van Kasich verspreidde een nep-persbericht waarin Trump Poetin als zijn running mate aankondigt. In het persbericht staat dat Trump voor Poetin koos voor zijn “Krachtige aanpak van afwijkende meningen, flexibele benadering van democratie, de rechtsstaat en de Grondwet, en zijn bereidheid om regelmatig de territoriale integriteit van andere landen en het internationaal recht te schenden als het bij zijn doelstellingen past”.