Home Entertainment Trouwerij zonder bruidegom voor Yasemin met syndroom van Down

Trouwerij zonder bruidegom voor Yasemin met syndroom van Down

Turkije – De 28-jarige Yasemin Eraslan met het syndroom van down die in Soma woont met haar familie, droomde altijd van een eigen trouwerij, compleet met trouwjurk en muziek.

Advertentie

Ze maakte zelfs trouwjurken van de gordijnen thuis. Onlangs kwam haar droom uit dankzij haar vader Kudret Eraslan en Aynur Eraslan. Yasemin had haar langverwachte trouwfeest, maar zonder een bruidegom.

De familie heeft uit eigen zak een complete bruiloft zonder bruidegom georganiseerd en de droom van Yasemin in vervulling laten gaan. De trouwerij vond plaats in de gemeentelijke trouwzaal van Soma, waar de eerste dans tussen Yasemin en haar vader Kudret was. Ook was er een trouwtaart van vijf lagen die Yasemin mocht aansnijden met een zwaard.

De moeder van Yasemin Eraslan, Aynur Eraslan, zei over de trouwerij: “De manier waarop mijn dochter naar andere bruiden keek, maakte mij verdrietig. En ik dacht, waarom ook niet? Ik wilde de droom van mijn dochter in vervulling laten gaan. Dit was haar enige droom. Iedereen die deze gelukkige dag mogelijk heeft gemaakt met zijn of haar aanwezigheid zou ik willen bedanken”.