Home Opinie Tofik Dibi zegt wat heel Nederland denkt, maar niet durft te zeggen

Tofik Dibi zegt wat heel Nederland denkt, maar niet durft te zeggen

Voormalig Tweede Kamerlid Tofik Dibi zegt in een nieuwe video van Mindshakes, wat heel Nederland eigenlijk denkt, maar niet hardop durft te zeggen. Heel Nederland, behalve de 41 mensen in het opiniepanel van Maurice de Hond dan.

Advertentie

“Nooit werd je tegengesproken. Zelfs nu je stenen door ruiten gooit, politici bedreigt, varkenskoppen verspreidt, durft niemand echt boos op je te worden. Je bent zo naar de mond gepraat, dat je denk dat je alles kan maken om je zin te krijgen. Het is tijd om je iets mee te geven, wat allang met je gedeeld had moeten worden.

Wat voor problemen je ook in je leven hebt, het zou zomaar kunnen dat die problemen, niet schrikken nu, niet aan de EU, tegenstanders van zwarte piet, moslims, vluchtelingen of welke zondebok dan ook liggen. Het zou zomaar kunnen dat die problemen door niemand anders dan jouzelf veroorzaakt worden. Dus, wis je anonieme haatprofiel op sociale media, laat die stenen en varkenskoppen thuis en steek die constant wijzende vinger in je eigen boezem. Daar doe je niet alleen jezelf, maar de hele maatschappij een grote gunst mee,” aldus Tofik Dibi, die na zijn Kamerlidmaatschap meer politiek tegengewicht biedt aan de racistische haatbeweging van de PVV, dan alle Kamerleden van de PvdA en SP bij elkaar opgeteld.