Home Nieuws Terroristische organisatie PKK vermoordt Koerden

Terroristische organisatie PKK vermoordt Koerden

De terroristische organisatie PKK heeft in navolging van de duizenden moorden die het al heeft gepleegd onder Koerden, weer een Koerdische man vermoord.

Advertentie

Dit keer is het de Koerdische Aziz Mahmoud uit Afrin. De terroristische organisatie PKK rechtvaardigt buitenrechtelijke executies zoals deze wanneer het Koerden ervan verdenkt de PKK tegen te werken.

Buitengerechtelijke executies worden regelmatig ingezet door de terreurbeweging PKK om de Koerdische bevolking onder de duim te houden. Deze modus operandi is voor de terreurbeweging PKK niet nieuw. In juli 2018 vermoordde de terroristische organisatie een Koerdische vader en zijn verstandelijk gehandicapte zoon. Zij werden door de PKK beschouwd als informanten die de PKK tegenwerkten.

LET OP: ONDERSTAANDE BEELDEN ZIJN NIET VOOR GEVOELIGE KIJKERS.

Een maand daarvoor werd een Koerdische winkelier en vader van acht kinderen aan een elektriciteitspaal vastgebonden en door het hoofd geschoten, omdat hij op de AK-Partij had gestemd.

Zelfde Modus Operandi in Syrië

De terreur blijft niet beperkt tot Turkije. Koerden die de Marxistisch-Leninistische terreurbeweging YPG-PKK in Syrië bekritiseerden werden de afgelopen jaren monddood gemaakt of vermoord. Enkele prominente Koerdische oppositieleden deden daar vorig jaar een boekje over open. Volgens Koerdische oppositie zijn er in de afgelopen jaren in totaal 55 prominente Koerdische oppositieleden in Syrië vermoord door de terreurgroep PKK.

De terreurbeweging PKK, wiens aanhangers vrijelijk mogen demonstreren in Nederland, onder andere in het Rotterdam van burgemeester Ahmed Aboutaleb, executeert interne en externe politieke opponenten. Alleen al in 1983 vermoordde de terreurgroep 13 interne dissidenten die pleitten voor meer democratie binnen de PKK. Cetin Gungor, een voormalig PKK-lid die pleitte voor hervormingen binnen de PKK, werd door drie landen nagejaagd en uiteindelijk geëxecuteerd in Zweden door de terroristische organisatie.