Home Nieuws Terreurbeweging PKK verbiedt burgers Afrin te verlaten

Terreurbeweging PKK verbiedt burgers Afrin te verlaten

Dronebeelden vanuit Afrin laten zien dat de terreurbeweging PKK burgers die de stad proberen uit te vluchten, tegenhoudt bij greppels rondom de stad die al jaren wordt bezet door de terreurgroep.

Advertentie

Drronebeelden tonen hoe een bulldozer naar het centrum van Afrin rijdt, waar burgers vandaan proberen te vluchten nu de terreurbeweging PKK zich in de stad heeft verschanst.

PKK graaft kuilen rondom het centrum van de stad waar het burgerkonvooi is tegengehouden. De burgers proberen te verhinderen dat de terroristen de kuilen graven. Op de beelden is ook te zien dat sommigen uit de groep zelfs op de bulldozer proberen te klimmen. Een oudere vrouw probeert stenen die op de weg zijn gelegd door de PKK, weg te halen.

Wanneer ze gedood worden, zijn het burgers. Hoe de terreurbeweging PKK de propagandaoorlog voert

Rondom andere PKK-bolwerken werden door de terreurbeweging PKK boobytraps en andere geïmproviseerde explosieven geplaatst. Op recente beelden is te zien hoe een voertuig met daarin meer dan 30 mensen op zo’n explosief rijdt. De gewonden die door de omringende akkers proberen weg te vluchten stappen op andere explosieven die daar door de PKK zijn gelegd.

Burgers Afrin rijden op bermbom terreurbeweging PKK, Turkse drone legt oorlogsmisdaad vast