Home Nieuws Syrische Nederlander organiseert demonstratie tegen terreur in Rotterdam

Syrische Nederlander organiseert demonstratie tegen terreur in Rotterdam

Foto archief ©dutchturks.nl

Zondag 20 november vindt er in Rotterdam een grote demonstratie plaats tegen alle vormen van terreur.

Advertentie

Zondagmiddag zal het Afrikaanderplein in Rotterdam het toneel zijn van een grote demonstratie tegen terreur. Tijdens deze betoging zullen alle vormen van terreur worden afgekeurd en wordt er een oproep gedaan om de steun aan terreurorganisaties in en van Europa te stoppen.

Aanleiding voor deze betoging is de voortdurende wijzende vinger van Europa naar andere landen over waarin ze tekortschieten, terwijl het zelf terroristische organisaties huisvest en vrijuit laat gaan.

Initiatiefnemer en organisator van de demonstratie, de Syrisch-Nederlandse Mohammed, verklaart tegenover DutchTurks.nl “Genoeg te hebben van de hypocriete houding en het meten met twee maten wanneer er selectief wordt opgetreden tegen terreurorganisaties”.

“Het wordt tijd dat we in Nederland ook gaan kijken naar het meten met twee maten, zoals we dat doen bij bepaalde terreurorganisaties en alle vormen van terreur afkeuren,” aldus Mohammed.

“Wij zijn tegen alle vormen van terrorisme, en als heel Nederland daar ook zo over denkt, zou het consistent moeten zijn in hoe men terreurorganisaties behandelt.”

Op de vraag of er al een vergunning is voor de demonstratie antwoordt de organisator dat er al een kennisgeving is gedaan naar de autoriteiten. Er worden enkele duizenden mensen verwacht bij de demonstratie.