Home Nieuws Rellen in Londen, rechtsextremist Geert Wilders hitst neonazi’s op tegen politie

Rellen in Londen, rechtsextremist Geert Wilders hitst neonazi’s op tegen politie

De door zionisten gesponsorde rechtsextremist Geert Wilders was zaterdag in Londen om de veroordeelde criminele ex-hooligan en professionele moslimhater Tommy Robinson te steunen, waar het uitliep op rellen tussen neonazi’s en de Britse politie.

Advertentie

Wilders was in Londen met zijn gelijkgezinden Filip de Winter en Sam van Rooy, beiden ook prominente figuren uit het zionistische anti-islam netwerk, waar hij de supporters van Tommy Robinson ophitste tegen de Londense politie.

Enkele honderden nazi’s braken door de dranghekken heen en belaagden de politie met stokken en andere voorwerpen. Op beelden is te zien hoe politieagenten proberen weg te vluchten en worden geslagen.

Wilders wil dat de recentelijk vastgezette Tommmy Robinson wordt vrijgelaten en toog naar Londen voor zijn Kameraad. Robinson werd gearresteerd omdat hij nog een voorwaardelijke gevangenisstraf van 13 maanden had uitzitten en de voorwaarden overtrad. De racist en neonazi Tommy Robinson ontvangt steun van zionistische extremisten zoals Pamela Geller en Robert Spencer, beiden prominente leden uit het anti-islamnetwerk dat ook Wilders financiert.

Enkele demonstranten die Wilders toesprak brachten ook de Hitlergroet uit.

Nadat de neonazi Tommy Robinson in 2017 aankondigde dat er milities opgezet zouden worden om “Het islamprobleem weg te spoelen” werd de Finsbury moskee in Londen het doelwit van een terreuraanslag door een christelijke terrorist. Tommy Robinson wordt door de extreemrechtse politicus Geert Wilders en zijn broodheren beschouwd als één van de dappere leiders in het Verenigd Koninkrijk.