Home Nieuws Recordbedrag opgehaald met crowdfunding voor slachtoffers schietpartij Utrecht

Recordbedrag opgehaald met crowdfunding voor slachtoffers schietpartij Utrecht

Voor de 19-jarige Roos Verschuur, die om het leven kwam bij de schietpartij in Utrecht, is bij een crowdfunding al bijna een ton opgehaald. De buurvrouw van het meisje heeft de actie opgezet, omdat ze de vader van Roos wil bijstaan in deze moeilijke tijden.

Advertentie

Allereerst ben ik bijzonder dankbaar voor alle gulle giften. Ik had met deze actie een persoonlijk doel voor mijn buurman en zijn dochter Roos. Dit doel is ruimschoots behaald. Omdat er nog steeds donaties binnenkomen heb ik besloten een stichting te openen voor alle slachtoffers en nabestaanden van het schietincident in de tram op 18 maart 2019,aldus de buurvrouw Martje Beniest.

Omdat ik wil dat mijn buurman alleen maar bezig is met rouwen om het verlies van zijn lieve dochter Roos en niet met geld bezig moet zijn vraag ik jullie hulp! Mijn buurman heeft het niet breed, is alleenstaand en woonde met Roos samen, om te voorkomen dat hij nog meer financiële zorgen krijgt door dit oneerlijke overlijden van zijn dochter wil ik hem graag financieel ondersteunen door geld in te zamelen. Dit geld kan hij gebruiken voor alle rekeningen die op hem afkomen door alles zo mooi en goed mogelijk te regelen omtrent het afscheid van zijn dochter,” schrijft Martje Beniest.

Er zijn al ruim 8.300 donaties gedaan via twee verschillende platformen, waarbij op het moment van schrijven al meer dan 90.000 EURO is opgehaald

Geïnteresseerden kunnen HIER en HIER doneren.

Vorig artikel“U komt alleen op voor homorechten als u daarmee moslims kunt bashen”
Volgend artikelNieuw-Zeeland gaat uit solidariteit met moslims Islamitische gebedsoproep uitzenden