Home Nieuws Rechtsextremist Wilders mag Mohammed-cartoonwedstrijd in Tweede Kamer houden

Rechtsextremist Wilders mag Mohammed-cartoonwedstrijd in Tweede Kamer houden

De door zionisten gefinancierde rechtsextremist Geert Wilders, mag een Mohammed-cartoonwedstrijd in de Tweede Kamer houden.

Advertentie

Het PVV-kopstuk mag van de Nationaal Coördinator “Terreurbestrijding” en Veiligheid, Dick Schoof, een cartoon-wedstrijd organiseren zoals hij dat ook in de Verenigde Staten heeft gedaan samen met het American Freedom Defense Initiative, dat een frontorganisatie van de extremistische zionist en haatprediker Pamela Geller is.

Dick Schoof zegt geen veiligheidsrisico te zien in een dergelijke wedstrijd, omdat de tentoonstelling wordt gehouden in het streng beveiligde gedeelte van de Tweede Kamer waar ook de PVV is gehuisvest. Ook Kamervoorzitter Khadija Arib heeft geen bezwaar tegen de cartoownedstrijd: “Voor een bijeenkomst in zijn eigen fractiekamers, zoals Wilders nu van plan is, is geen toestemming nodig.“.

Wilders ontvangt jaarlijks meer dan 100.000 EURO van het David Horowitz Freedom Center, dat veel geld investeert in het aanjagen van moslimhaat in het westen. In de islamofobie-industrie, waar ook Wilders sponsorgelden van ontvangt, ging in vijf jaar tijd meer dan 200 miljoen dollar om.

De cartoonwedstrijd is opmerkelijk, omdat Wilders zegt dat het hem te doen is om de vrijheid van meningsuiting, maar in 2011 klaagde over een cartoon van de VARA en eiste dat deze van de website werd gehaald.