Home Nieuws Politie pakt tegendemonstranten Wilders op

Politie pakt tegendemonstranten Wilders op

De politie heeft zo’n tien tegendemonstranten opgepakt die het niet eens waren met de komst van de door extremistische zionisten gefinancierde PVV-kopstuk Geert Wilders naar Spijkenisse.

Advertentie

Wilders was in Spijkenisse om “verzetsspray” uit te delen, een spuitbus met een kleurstof die drie dagen blijft zitten. Dit deed hij met de begeleidende tekst “Tegen islamitische testosteronbommen”.

Een kleine groep van zo’n tien vrouwen moest het daarbij ontgelden van doorgedraaide PVV-aanhangers, sommigen zelfs met kleine kinderen op de arm. Eén man in het bijzonder viel daarbij op. Hij vond dat de vrouwen die nu tegen Wilders demonstreerden, het verdienden om verkracht te worden, terwijl hij een klein kind op zijn schoot droeg. Veel mensen reageren ontzet op de beelden en vragen zich af of hier geen actie op ondernomen moet worden door de betreffende instanties.

De vrouwen die demonstreerden vinden Wilders een opportunist, omdat hij na de gebeurtenissen in Keulen opeens zoveel aandacht heeft voor vrouwenemancipatie.

Volgens de politie zijn de vrouwen opgepakt voor het verstoren van de openbare orde. Er was volgens een politiewoordvoerder geen vergunning aangevraagd voor de demonstratie en de vrouwen wilden geen identiteitsbewijzen tonen. Terwijl de demonstranten werden afgevoerd, riepen mensen met sympathie voor extreemrechts leuzen als “Daar moet een piemel in” en schreeuwden “Je verdient het om verkracht te worden”.