Home Nieuws Politie houdt rekening met wraakactie nabestaanden Humeyra (16) na moord door Bekir...

Politie houdt rekening met wraakactie nabestaanden Humeyra (16) na moord door Bekir E. (31)

De families van de dader en slachtoffer van de moord op het Rotterdamse Designcollege dinsdag, waarbij een 16-jarig meisje van het leven werd beroofd, zouden elkaar volgens de politie kennen. Dat meldt RTL Nieuws dinsdag. De politie houdt rekening met een wraakactie van de nabestaanden van het meisje.

De politie zegt nu ook rekening te houden met een wraakactie van de familie van het 16-jarige slachtoffer Humeyra op de familie van de dader, zo melden bronnen rond het onderzoek tegen RTL Nieuws.

Humeyra werd dinsdagmiddag om 13.00 uur van dichtbij doodgeschoten door Bekir E. die volgens vrienden van Humeyra een afwijzing niet kon verkroppen en tot deze wraakactie zou zijn overgegaan.

Enkele straten verderop werd Bekir E. vervolgens aangehouden. Naar verluidt zou hij zichzelf telefonisch hebben aangegeven bij de politie. Volgens verschillende media en getuigen zou Bekir E. de ex-vriend van Humeyra zijn, maar zou ze hem hebben afgewezen. De politie zegt dat de twee elkaar wel kennen, maar dat het de exacte aard van de relatie nog onderzoekt.