Home Opinie “PEGIDA bondgenoot Geert Wilders blijkt wapenhandelaar”

“PEGIDA bondgenoot Geert Wilders blijkt wapenhandelaar”

Onlangs ontdekte krapuul-redactielid Walter, u weet wel die invloedrijke tweep, dat “Der Hollander”, die Nederlander die zich bezighoudt met de Pegida protesten, en die onlangs de verklaring van Geert Wilders voorlas, een handelaar is in verboden wapens. Duitsland-correspondent van de NOS Jeroen Wollaars reageerde direct als door een wesp gestoken:

Advertentie

EDausHolland1Toen we hem er op wezen dat de verkoop van pepperspray en stroomstootwapens van 500.000 volt toch echt verboden is en vroegen waar het nieuwsbericht op de NOS bleef bleef het stil, maar na nog wat aandringen was het statement dat “het zijn aandacht” had.

Deze Wollaars staat op mijn loonlijst. Ik betaal hem. Maar hij weigert zijn werk te doen. Het Nederlandse volk mag van de NOS niet weten dat Geerts grote vriend in Duitsland “Der Hollander” in verboden wapens handelt. Ed aus Holland of beter bekend als Edwin Wagensveld woont in Bastheim in het district Unter-Franken in Beieren. Van daaruit bedrijft hij een webshop en verkoopt hij zogeheten airsoft wapens, maar ook stroomstootwapens, pepperspray, vouwmessen en ploertendoders die ook onder Wet Wapens en Munitie vallen.

EdAusHOlland2

EdAusHolland3

EdAusHolland4

EDAusHolland5

EDAusHolland6

EdAusHolland7

Dit stuk is eerder op krapuul.nl gepubliceerd.