Home Over ons

Over ons

DutchTurks.nl is één van de snelstgroeiende Turks-Nederlandse blogs en brengt sinds maart 2014 de actualiteiten en scherpste opiniestukken aan 200.000 tot 400.000 unieke bezoekers per maand. In totaal bezoeken zij 500.000 tot 1.600.000 pagina’s per maand op de website. Onze Facebookpagina heeft zo’n 73.000 volgers en heeft een maandelijks bereik van 1 tot 10 miljoen mensen.

Wie?
We zijn een multicultureel en multireligieus platform dat een niche opvult, als er al gesproken kan worden van links of rechts, aan de linkerzijde van het mediaspectrum. DutchTurks.nl is een nieuws- en opinieblog vanuit Turks-Nederlands perspectief, voor alle Nederlanders. Wil je zelf een opiniestuk publiceren? Mail dan naar redactie@dutchturks.nl.

Wat?
Met name berichtgeving uit het Midden-Oosten en uitgebreid aandacht voor racisme en discriminatie in binnen- en buitenland passeren de revue. Ook in de opiniestukken komen deze thema’s veelvuldig terug. Wij proberen daarnaast nieuws over Turkije te objectiveren en bieden het perspectief waar veel traditionele Nederlandse media aan voorbij gaan.

Meer informatie?
Voor meer informatie kun je mailen naar info@dutchturks.nl

Laatste update: 01-11-2018. 

Standpunten en meningen in artikelen verschenen op DutchTurks.nl komen niet noodzakelijkerwijs overeen met die van de redactie. Voor feitelijke onjuistheden en correcties in op dit platform gepubliceerde inhoud, kunt u zich richten tot redactie@dutchturks.nl.