Home Over ons

Over ons

DutchTurks.nl is een Turks-Nederlandse nieuws- en opinieplatform en brengt sinds maart 2014 de actualiteiten en scherpste opiniestukken. Onze Facebookpagina heeft zo’n 76.000 volgers en ons Twitteraccount telt 4.300 volgers.

Wie?
We zijn een multicultureel en multireligieus een nieuws- en opinieplatform vanuit Turks-Nederlands perspectief, voor alle Nederlanders. Wil je zelf een opiniestuk publiceren? Mail dan naar redactie@dutchturks.nl.

Wat?
Met name berichtgeving uit het Midden-Oosten en uitgebreid aandacht voor racisme en discriminatie (bij zowel linkse als rechtse partijen) in binnen- en buitenland passeren de revue. Ook in de opiniestukken komen deze thema’s veelvuldig terug. Wij proberen daarnaast nieuws over Turkije te objectiveren en bieden het perspectief waar veel traditionele Nederlandse media aan voorbij gaan.

Meer informatie?
Voor meer informatie kun je mailen naar info@dutchturks.nl

Laatste update: 20-10-2020. 

Standpunten en meningen in artikelen verschenen op DutchTurks.nl komen niet noodzakelijkerwijs overeen met die van de redactie. Voor feitelijke onjuistheden en correcties in op dit platform gepubliceerde inhoud, kunt u zich richten tot redactie@dutchturks.nl.