Home Nieuws Nieuwe operrabijn Israëlisch leger: Verkrachting Arabische vrouwen toegestaan

Nieuwe operrabijn Israëlisch leger: Verkrachting Arabische vrouwen toegestaan

Avigdor Lieberman, Israël’s nieuwe minister van Defensie, heeft een serie militaire promoties aangekondigd, waaronder die van de “Rape-Rabbijn” Eyal Krim (Eyal Qarim).

Eyal Krim, wordt de nieuwe opperrabbijn van het Israëlisch leger, de Israeli Defense Force (IDF). Krim is meer dan controversieel. Volgens de nieuwe opperrabbijn is het toegestaan voor een Israëliet om vrouwen van een vijandige stam te verkrachten.

Advertentie

In een interview met een religieus tijdschrift in het Hebreeuws reageerde Krim op de vraag of het volgens het Boek van Deuteronomium toegestaan is voor Israëlieten om vrouwen van vijandige stammen te verkrachten en hoe dit zich tot modern militair beleid verhoudt.

Krim verklaarde in het interview dat het toegestaan is voor joodse soldaten om aantrekkelijke Arabische vrouwen van de vijanden te verkrachten omdat dit het moraal van de soldaten zou verhogen en dit bij zou dragen aan het groter goed van de natie in het bereiken van haar militaire doelen.

Executie Palestijnen
Volgens de nieuwe opperrabbijn van het IDF zijn gewonde Palestijnen geen mensen, maar beesten die geëxecuteerd dienen te worden, een criminele daad waar de IDF-soldaat Elor Azarya voor vervolgd gaat worden, omdat hij onlangs een gewonde Palestijn executeerde. De beelden van die executie gingen de wereld over, wat leidde tot een storm van kritiek.

Volgens Rabbijn Krim is homoseksualiteit een gevaar voor de natuurlijke balans en zouden vrouwen niet het recht moeten hebben om te getuigen voor een rechtbank. Ook zou het voortrekken van joden bij arbeidsplaatsen met meerdere geschikte kandidaten geen racisme zijn, omdat het “De jood ten goede komt”.

“Christendom is afgoderij”
Het nieuwe testament is in de ogen van de nieuwe operrabbijn van het IDF afgoderij: “Als een jood een kopie van het Nieuwe Testament vindt, dan dient hij het te verbranden en te behandelen met extreme wreedheid. Die actie is goed en rechtmatig omdat de christelijke doctrine wordt beschouwd als afgoderij en schadelijk voor de wereld.”

Volgens het IDF, die reageerde op vragen van +972MAG op de opmerkingen die de Rabbijn in het verleden heeft gemaakt, zouden de uitspraken van de rabbijn uit zijn context zijn gehaald. “Krim was niet in actieve dienst toen hij die regels verkondigde en bovendien zijn uw vragen respectloos tegenover het IDF, de israëlische Staat en de joodse religie en om die reden zullen uw vragen niet langer beantwoord worden door ons”, aldus een verklaring van het IDF.