Home Nieuws Nederlandse media zwijgen over betrokkenheid extreemlinkse terreurgroep bij terreuraanslagen

Nederlandse media zwijgen over betrokkenheid extreemlinkse terreurgroep bij terreuraanslagen

De afgelopen dagen werden Turkse moskeeën in Duitsland geteisterd door aanslagen van de terreurbeweging PKK. Nederlandse media houden het extreemlinkse karakter van deze aanslagen opvallend stil. De terreurbeweging PKK heeft onlangs opgeroepen om doelwitten in het westen aan te vallen,
waaronder ook de Nederlandse ING bank.

Advertentie

Afgelopen weekend werd er op de Kocasinan moskee in Berlijn een terreuraanslag met een brandbom gepleegd door de terreurgroep PKK. Het gebouw is volledig uitgebrand. Een dag ervoor was het de Aksemsettin moskee in Lauffen Baden-Wurttemberg die ook met een brandbom werd aangevallen. Vorige week waren de Fatih moskee in Bremen en de Turkse ambassade in Berlijn het doelwit van aanvallen. In Sauerland werden drie brandbommen naar een woonhuis gegooid, terwijl in Itzehoe de moskee en een Turkse groenteboer werden aangevallen.

NOS kopt over het onderwerp “Turkse moskeeën en clubhuizen aangestoken in Duitsland” zonder in te gaan op de HITLIST die de terreurbeweging PKK via haar proxy-groeperingen heeft bekendgemaakt. RTL-Nieuws schrijft “​Berlijnse moskee gaat in vlammen op, tieners verdacht”, maar gaat ook niet in op wat de achtergrond van de tieners is of kan zijn.

Media in Nederland beschrijven de terreuraanslagen in neutrale bewoordingen en houden het mogelijke extreemlinkse karakter van de aanvallen uit de artikelen. Over het feit dat de grootste bank van Nederland, de ING, op dezelfde doelwittenlijst van de terreurgroep PKK staat, heeft tot dusver geen enkele krant bericht.

De grootste bank van Nederland, de ING, is samen met andere (financiële) instellingen en bedrijven, het doelwit van de terreurbeweging PKK, omdat deze volgens hen medeverantwoordelijk zou zijn voor de Turkse militaire campagne tegen de terreurbeweging PKK in Afrin. Terreurgroep YPG-PKK, die nauw samenwerkt met ANTIFA en ook wapen- en gevechtstrainingen geeft aan ANTIFA-extremisten in Syrië, moedigt via verschillende websites [1][2] [+SPIEGEL2] terreuraanslagen aan tegen doelen in het westen. Daaronder vallen ook de DITIB moskeeën die nu worden aangevallen.

De moskeegangers in Berlijn laten zich niet ontmoedigen door de terreuraanslagen gepleegd door de extreemlinkse Marxistisch-Leninistische terreurgroep PKK en voeren het gebed buiten de moskee uit.

Nederlandse bank ING mogelijk doelwit van terreurbeweging PKK