Home Nieuws Mia Sliwinski uit partij gezet om Tweet na kraanongeluk Mekka

Mia Sliwinski uit partij gezet om Tweet na kraanongeluk Mekka

Gemeenteraadslid en tevens fractievoorzitter van de Spijkenisse partij LEF, Mia Sliwinski, die na het tragische ongeluk in Mekka waarbij 87 mensen om het leven kwamen, Tweette “Grote kraan op moskee in Mekka gevallen. Zeker 60 doden en 80 gewonden. Karma is a bitch #9/11″, is uit de partij gezet door haar fractie.

Advertentie

Dat meldt LEF Nissewaard op haar Facebookpagina:
Standpunt LEF Nissewaard nav uitspraak Mia Sliwinski
Als partij betreuren wij de uitspraken en de ophef die er is ontstaan door bepaalde uitspraken van Mia Sliwinski. Zij heeft deze niet gedaan namens de partij LEF Nissewaard.

Als partij distantiëren wij ons dan ook van deze uitspraken. Wij wensen nu en in de toekomst niet om geassocieerd te worden met deze uitspraken. Daarom zijn wij genoodzaakt afscheid te nemen van Mia Sliwinski als raadslid van LEF.

In een situatie als die nu is ontstaan, kun je nooit met de juiste oplossing komen. Indien wij ervoor hadden gekozen om Mia te behouden, dan zou dat worden gezien als een steun voor haar uitspraken. Nu wij de samenwerking opzeggen zal dit worden gezien als een buiging voor links.

Laat voorop staan dat wij als LEF nooit onze achtergrond zullen verloochenen. LEF is een partij voor inwoners van de gemeente Nissewaard. Wij steunen ook alle inwoners van onze gemeente, mits zij ervoor kiezen om mee te doen in onze maatschappij. Mensen die onze maatschappij afwijzen hebben hier niets zoeken. De maatschappij maken we uiteindelijk samen. Dat willen wij blijven doen met iedere inwoner die daar een steentje aan wil bijdragen.

Wel veroordelen wij de bedreigingen aan het adres van Mia Sliwinski. Deze bedreigers zijn van hetzelfde niveau als waar zij Mia van beschuldigen te zijn. Welke uitspraken zij ook mag hebben gedaan, dit rechtvaardigt nooit iemand te bedreigen met het nemen van haar leven.