Home Nieuws Medewerkster kinderopvang roept op tot bom in moskee

Medewerkster kinderopvang roept op tot bom in moskee

Foto: cc Twitter

Een vrijwilligster van kinderopvang Vlietkinderen in Voorburg riep onlangs op tot het “meenemen van een bom” naar een “dichtbevolkte moskee”.
Monique2

Advertentie

Haar oproep tot geweld bleef niet zonder consequenties. Het Twitteraccount @shamingracist zette de opmerking met een foto van de betreffende dame online. Verschillende mensen lieten berichten achter op de Facebookpagina van de kinderopvang.

Nabil schrijft op de pagina: “Zijn jullie ook op de hoogte van het feit dat er een kinderleidster (Monique van R.) bij jullie werkt, die er op Facebook voor pleit om bommen in overvolle moskeeën te gooien?

Zijn islamitische kinderen wel veilig in jullie opvang ? Wordt deze dame extra in de gaten gehouden door de overige leidsters?”

Inmiddels heeft het bedrijf de vrijwilligster bij de tussenschoolse opvang per direct op non-actief gezet.

Monique3

Van een ander individu die opriep tot geweld in dezelfde online thread onderzoekt de belastingdienst of het hier gaat om een medewerker van de dienst, zoals te zien is op het profiel van de betreffende persoon.

 Waardeer je ons vrijwilligerswerk en wil je het medium 
DutchTurks.nl helpen groeien? Overweeg dan een kleine gift op NL66 INGB0006 1823 88 ten name van Stichting DutchTurks (Swift/BIC: INGBNL2A).