Home Nieuws Man die het vertrouwen is verloren in de multiculturele samenleving, kijkt heel...

Man die het vertrouwen is verloren in de multiculturele samenleving, kijkt heel erg uit naar burgeroorlog

DELEN

De Rotterdamse politica Gladys Cleve is door een voorbijgaande fietser racistisch bejegend. De man, die zichzelf Kees noemt, riep haar volgens Cleve toe dat ze ‘Op moest rotten naar haar eigen land’. Cleve, die geboren is in Nederland, confronteerde de man met zijn uitspraken en zette een video daarvan online.

De man fietste volgens DagOnline door de Rotterdamse wijk Vreewijk en schreeuwde racistische leuzen naar verschillende mensen. Cleve pikte het niet en sprak de man aan op zijn racistische gedrag. “Wij hebben niet gevraagd om jullie komst, dat moet je ook eens leren begrijpen”, zegt de man tegen de politica.

Het gesprek wordt opgenomen op film. Volgens de man zouden er 15 miljoen mensen in Nederland leven die er net zo over denken als hij. Hij refereert ook impliciet aan de racistische uitspraken van de minister van Buitenlandse Zaken Stef Blok over de multiculturele samenleving. Hij vervolgt: “We hebben anderhalf miljoen PVV’ers. Wat denk je dat die op den duur gaan doen. Over een paar jaar hebben ze het hier al over een burgeroorlog en daar kijk ik heel erg naar uit. Wij hebben niet om jullie komst gevraagd,” aldus Kees.

Deze ‘meneer’ vind het heel normaal om al fietsend naar mensen te schreeuwen dat zij moeten oprotten naar hun eigen land.Ik ben potverdorie een geboren en getogen ROTTERDAMMERT!Het moet niet gekker worden😡😡😡

Geplaatst door Gladys Cleve op Donderdag 26 juli 2018