Home Entertainment Lindsay Lohan leegt Instagram-account en laat Alaikum Salam achter

Lindsay Lohan leegt Instagram-account en laat Alaikum Salam achter

Dat Lindsay Lohan zich interesseert in de islam en de Koran bestudeert, was geen geheim. Nu blijkt de ster onlangs haar Instagram-account te hebben geleegd, waar ze een islamitische boodschap heeft achtergelaten.

Advertentie

In 2016 ging het gerucht al dat de bekende actrice zich zou bekeren tot de islam, nadat ze was gefotografeerd in New York met een Koran en in Turkije werd gezien met een hoofddoek. Haar woordvoerder verklaarde destijds dat ze interesse toonde in de Arabische cultuur.

Lohan, die werd geïnterviewd door Habertürk nadat ze een periode vluchtelingen hielp in Gaziantep, Turkije, zei: “De Koran opent deuren voor me, ik wilde ware zingeving vinden. Dit is wie ik ben.”

Lohan hekelde in datzelfde interview de reacties die ze kreeg voor het dragen van een hoofddoek en omdat ze werd gefotografeerd met een Koran: “Ze kruisigden me daarvoor in Amerika,” zei ze. “Ze schilderden me af als een duivel. Ik was voor hen een slecht mens, omdat ik een Koran vasthield. Ik was zo blij dat ik Amerika kon verlaten en naar Londen kon gaan, omdat ik me onveilig voelde in mijn eigen land. Als de islam iets is wat ik wil leren, dan is dat mijn eigen vrije wil”.

Tegenover de Britse krant The Sun verklaarde de ster dat de islam haar kalmeert. Haar woordvoerder zegt dat de ster in een periode van vernieuwing zit en dat ze erg verheugd is om te zien wat het nieuwe jaar gaat brengen. Wat de reden van het schoonvegen van haar Instagram-account en het achterlaten van een islamitische boodschap is, is nog onbekend. Het zou echter geen verrassing zijn wanneer Lohan aankondigt dat ze zich heeft bekeerd tot de islam.