Home Nieuws Lange zionistische arm verzesvoudigt financiële hulp aan PVV van Wilders

Lange zionistische arm verzesvoudigt financiële hulp aan PVV van Wilders

De in 2004 opgerichte “Stichting Vrienden van de PVV” ontving óók in 2015 een donatie van het door David Horowitz opgerichte David Horowitz Freedom Center, dat deel uitmaakt van de harde kern van het Amerikaanse islamofobie netwerk. Dat blijkt uit het Financieel verslag van de PVV over 2015, dat vandaag openbaar is gemaakt door de Rijksoverheid.

Advertentie

De PVV ontving in 2014 al eens een bedrag van €18.110,69. Dat bedrag is dit jaar verzesvoudigd naar een donatie van €108.244. Een van de belangrijkste projecten van het David Horowitz Freedom Center is Jihad watch, waar Robert Spencer aan het roer staat.

Godfather anti-islam netwerk

Volgens mensenrechtenorganisatie The Southern Poverty Law Center die haatgroepen bestrijdt, is David Horowitz Freedom Center de Godfather van de moderne antimoslim netwerken.

Hardnekkig pro-Israël

David Horowitz gelooft dat “islamitisch extremisme het onderwijssysteem heeft geïnfiltreerd, te beginnen in de kinderopvang”. Hij leidt een aantal extremistische projecten, allen gewijd aan het hardnekkig verdedigen van Israël en het venijnig aanvallen van de islam als een religie van “haat, geweld en racisme” en noemt Palestijnen “moreel ziek”.

david-horowitz-fc-donatie-pvv