Home Opinie De lange arm van de NAVO

De lange arm van de NAVO

Om de huidige hetze tegen Turken, de onafgebroken negatieve berichtgeving en de streken van politici en media te begrijpen, is deze video een absolute must. De mislukte coup in Turkije is een ommekeer in de internationale verhoudingen, een deksel op het kruitvat van de NAVO en een geopolitieke kanteling van Turkije naar het oosten.

Advertentie

Miljarden

Turkije is strategisch enorm belangrijk. Het is de poort naar Azië, de verbinding tussen de EU en diverse gas- en olievelden. Het is het land dat bepaalt welke pijplijn waarvandaan naar de EU gaat, welke spoorlijn er vanuit China straks deze kant op komt en of George Soros en Leo Lucassen hun zin krijgen en Europa half Syrië te logeren krijgt zodat er in Syrië weer wat levensruimte ontstaat voor naburige landen met uitbreidingsambities. Afhankelijk met welk land Turkije zaken wil doen, verdienen of verliezen Westerse multinationals miljarden. Gaat het in zee met Rusland, of gaat het in zee met Qatar? Verkoopt het straks gas of olie van Israël (Levant, Golan) door aan Europa of sluit het een duurzame en langdurige deal met Rusland en heeft het Westen het nakijken?

Staatsgreeppolonaise
De mislukte coup in Turkije (sorry Lodewijk, wrong country) had precies dezelfde bedoeling als de gelukte coup in Oekraïne in 2014. Het zelfstandige staatshoofd van een soevereine staat wippen en een stel zetbazen installeren die vervolgens precies doen wat de NAVO wil. Uiteraard met het beproefde recept van de nationale munt naar de verdoemenis helpen, de staat tot IMF junk te maken en vervolgens alles tegen 1/10 van de prijs op te kopen. “Regime change” is een miljardenbusiness. En Turkije is het eerste land in de staatsgreeppolonaise die het Westen een middelvinger heeft gegeven. En dat is precies de reden en ook de enige reden dat alle geprostitueerde politici en lasterende journalisten notulisten ziedend zijn en de Turken die het lef hadden zich tegen de coup te verzetten het nu moeten ontgelden.

Oekraïne (het vorige slachtoffer)

screen-shot-2016-09-02-at-12-40-57

In 2013 en 2014 spanden o.a. NDI-asset  Jacques Monasch (PvdA) en de trouwringtrol Frans Von Timmermünchausen zich in om samen met het US State Dpt en de notulisten van de Westerse media van het land Oekraïne via een staatsgreep tot een rokende puinhop te maken. Na maanden Westerse bemoeienis en inmengning (óók PvdA ) werd de gekozen president Yanukovich verjaagd en een junta met een mengelmoes van The Usual Suspects™, Svoboda- en Right Sector-nationalisten werden als zetbaas geïnstalleerd. Onze media zweeg als het graf en verkocht de coup als revolutie des volks. Inmiddels zijn er meer dan 10.000 doden gevallen, voornamelijk door bombardementen van de door het Westen geinstalleerde junta in Kiev. Maar daar hoor je weinig over in onze betrokken media. Daarover belt Nieuwsuur niet met onze redactie. Daarvoor hoor je Amnesty niet om een no-fly-zone roepen. Want dat zijn slachtoffers voor de goede zaak. Voor de agenda van de poppenspelers van onze lieve PvdA, D66, VVD en Groenlinks en alle andere kamermeisjes die doen alsof ze iets in de melk te brokkelen hebben maar gewoon braaf en dik betaald de agenda van plunderaars en massamoordenaars salonfähig maken en aan het grazende stemvee als humanitaire missie verkopen.  Nee, veel erger is natuurlijk de “afbraak van de democratie” in Turkije. De sieluge lieve Koerden en Gülenisten die van “dictator Erdogan” een proces aan hun broek krijgen wegens openlijke adoratie van sektarische samenzweerders en terroristen. Valt me nog mee dat Human Rights Witch Ken Roth geen foto’s van de zelfverdedigingactie Protective Edge in Gaza heeft gebruikt om Erdogan van massamoord te beschuldigen, zoals hij dat ook deed met Assad.

Ontsnapt

Turkije is dus ontsnapt aan de staatsgreeppolonaise van het Westen en dat Westen is nu radeloos. Zelden is een Nederlandse minister van Buitenlandse Zaken, of eigenlijk de geldschieter van Al Qaeda, de sponsor van George Soros’ propagandafaçade White Helmets….zélden is een minister zó vernederd als tijdens de persconferentie met Cavusoglu. Tsja Koenders, waar haal je ook het lef vandaan om een land, dat net aan een vergelijkbaar scenario is ontsnapt waar je regering en partijcollega’s in Oekraïne keihard aan hebben gesleuteld, de les te komen lezen over hoe het zich in de nasleep heeft te gedragen?!

Kijk de video.

Kijk de video en ontdek dat gekozen volksvertegenwoordigers eigenlijk geronselde handlangers zijn die over lijken gaan. Alvast  veel wijsheid toegewenst bij de 2e kamermeisjesverkiezingen in 2017.