Home Nieuws Koude douche voor Amerikaanse VN-gezant Haley: “Je bent medeplichtig aan genocide, je...

Koude douche voor Amerikaanse VN-gezant Haley: “Je bent medeplichtig aan genocide, je hebt bloed aan je handen”

De Amerikaanse VN-gezant kon op een koude douche rekenen op de University van Houston, toen ze daar als keynote spreker studenten toesprak over tal van onderwerpen. Toen Haley aankwam bij het onderwerp buitenlandbeleid, kon ze op harde kritiek rekenen vanuit de zaal: “Nikki Haley, je hebt bloed aan je handen”.

Studenten van de Universiteit van Houston trakteerden de VN-gezant op een openhartig welkom en beschuldigden Haley ervan medeplichtig te zijn aan de genocide op de Palestijnen.

Nikki Haley, je hebt bloed aan je handen! Je gaat door met het tekenen voor de genocide op een inheemse bevolking! Je bent een medeplichtige van terroristen en kolonisten!“, schreeuwden studenten. Onder haar adem was de verzuchting ‘Oh, jezus’ te horen.

De Amerikaanse VN-gezant is een fanatieke zionist die haar hand er niet voor omdraait om zelfs andere lidstaten van de VN te bedreigen voor Israël. Haley wordt verweten dat ze haar politieke macht mede heeft verkregen door financiële steun van de oorlogszuchtige joodse casinomiljardair Sheldon Adelson, die $250.000 overmaakte naar de politieke organisatie van de VN-gezant 527 (FiveTwoSeven). Ook de Koch brothers, die samen met Adelson hun kapitaal aanwenden om politieke invloed te kopen voor Israël, zijn één van de vele donateurs aan Haley’s organisatie.

Nikki Haley is een uitgesproken zionist en sprak openlijk op een beleidsconferentie van de grootste en meest radicale Israëlische lobbygroep in de Verenigde Staten, de AIPAC, over hoe de dagen van Israël-bashing over zijn. Ook pochte zij daar over hoe ze de VN had gedwongen om het FALK-report terug te trekken waarin Israël wordt aangeduid als een Apartheidsstaat. Zo werkte ze rond de klok om een onderzoek naar de Israëlische oorlogsmisdaden in Gaza te blokkeren. In haar tijd als gouverneur van Zuid-Carolina introduceerde Haley de wet waarmee het strafbaar werd gesteld voor bedrijven om Israël te boycotten.