Home Nieuws Kati Piri heet “AKP trollenleger” welkom

Kati Piri heet “AKP trollenleger” welkom

PvdA-Europarlementariër Kati Piri heet in een Facebookpost het AK-Partij trollenleger welkom. Markant detail is daarbij het profiel van een vrouw die HAYIR op haar profielfoto heeft staan, een tegenstander van de nieuwe Turkse Grondwet dat door Piri wordt bekritiseerd.

Advertentie

“Het AKP trollenleger is gearriveerd op m’n Facebook pagina. Wat een toeval…. uitgerekend op dag dat ik kritisch Turkije rapport presenteer! #welkom,” aldus Piri.

Iemand met een profielfoto met daarop de Turkse vlag, een foto van Atatürk en het woord HAYIR, dat door tegenstanders van de door haar bekritiseerde nieuwe Turkse Grondwet wordt gebruikt, is in de wondere wereld van Kati Piri iemand die onderdeel is van een AK-Partij trollenleger.

Onder haar post reageren ook Turkse Nederlanders die zichzelf niet identificeren als voorstander van de AK-Partij, maar wel kritiek hebben op het meten met twee maten door Piri.

Betrouwbaarheid EU-rapport twijfelachtig

De conclusie van de Europarlementariër, tezamen met haar persoonlijke band met Demirtas en Kavala, geven natuurlijk te denken over de betrouwbaarheid van het rapport dat Piri vandaag publiceerde waarin ze er bij de EU voor pleit om de toetredingsgesprekken met Turkije stop te zetten.

Kati Piri: EU moet gesprekken met Turkije stopzetten vanwege Demirtas