Home Nieuws Jouw waardevolle spullen veilig opslaan bij De Nederlandse Kluis

Jouw waardevolle spullen veilig opslaan bij De Nederlandse Kluis

De Nederlandse Kluis

Waardevolle bezittingen. Iedereen heeft ze. Maar hoe bescherm je ze? Hoe zorg je dat ze veilig kan beschermen tegen diefstal en brand? Uit onderzoek blijkt dat verhuizingen en zelfs opruimen al kan leiden tot verlies van kostbare bezittingen.

Wat is echt waardevol voor jou?

Dat is voor iedereen verschillend. Sieraden en waardepapier zijn in geld uit te drukken, maar emotionele waarde niet. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een bruidsschat die al generaties lang in familiebezit zijn en die je nooit wilt verliezen.

Advertentie

Hoe bescherm je je waardevolle stukken?

In Nederland worden elk jaar ruim 50.000 woning-diefstallen en 60.000 woningbranden gemeld bij verzekeraars. Vreselijk om mee te maken. Nog erger is het dat waardevolle bezittingen gewoon zijn verdwenen. Je kunt natuurlijk aanvullende verzekeringen afsluiten of een kluis aanschaffen. Nadeel hiervan zijn hoge kosten en het feit dat je daarmee je kostbaarheden nog steeds kan verliezen.

Waardevolle spullen opslaan bij de bank

Tot enkele jaren geleden was de bank de plek om je kostbaarheden veilig op te slaan. Grote bankkantoren met veilige kluizen waren daar ideaal voor. Helaas hebben al deze banken hun deuren gesloten. De Nederlandse Kluis heeft bestaande bankgebouwen en kluizen overgenomen, om te zorgen dat iedereen in de eigen buurt waardevolle bezittingen veilig kan bewaren.

Veiliger en beter verzekerd kan bijna niet

De Nederlandse Kluis heeft al ruim 64.000 klanten die op 39 locaties hun waardevolle bezittingen bewaren. Locaties die zijn voorzien van de laatste beveiligings technieken. Klanten moeten zich bij elk bezoek legitimeren en hebben alleen toegang in combinatie met een eigen unieke sleutel. In privévertrekken is een volledige privacy gegarandeerd. Naast constante camerabewaking zijn alle kluizen 100% overval-proof. En niet te vergeten: de waardevolle bezittingen in de kluisjes zijn automatisch verzekerd.

Ben je op zoek naar een goed beveiligde en betrouwbare bewaarplek voor waardevolle spullen, zoals bijvoorbeeld jouw bruidsschat? Bewaar je veilig en verzekerd bij De Nederlandse Kluis. De grootste aanbieder van privé bankkluizen met 39 beveiligde locaties door het hele land. Een eigen kluis huur je al vanaf €9,95 per maand. Een afspraak kan je direct maken in de agenda van elke vestiging via deze link of bel met 088-744 5555.

Dit artikel is een betaalde promotie voor De Nederlandse Kluis.