Home Nieuws Joodse terroristen (JDL) vallen journalist aan, bestormen AFP kantoor

Joodse terroristen (JDL) vallen journalist aan, bestormen AFP kantoor

De Franse journalist David Perrotin die voor de nieuwswebsite Buzzfeed werkt, is aangevallen door joodse extremisten in Parijs, terwijl een andere groep het hoofdkantoor van AFP (Frankrijk’s grootste persbureau) bestormde.

Advertentie

Perrotin kon met moeite ontkomen aan een groep joden met maskers en knuppels. Perrotin staat erom bekend de Jewish Defence League (Ligue de Défense Juive – LDJ) te exposeren. De joodse organisatie schuwt het gebruik van geweld en in het bijzonder het gebruik van geweld tegen antizionistiche journalisten niet. Twee leden van de JDL zijn veroordeeld voor het plaatsen van een bom onder de auto van een journalist in juni 2014. Ook gebruikt de joodse groep geweld tegen pro-Palestina politici en mediafiguren en belaagt het boekenwinkels, exhibities en evenementen waarop fondsen worden geworven voor de Palestijnse zaak.

De extremistische joden beschuldigen AFP ervan aan gekleurde berichtgeving te doen en bestormden het AFP kantoor in Parijs. Ze zongen het Franse en Israëlische volkslied en riepen slogans waarin ze AFP collaborateurs noemen en ze vergelijken met de Vichy regering tijdens de bezetting door Nazi Duitsland van Frankrijk. Ironisch genoeg beschuldigen de leden van de groep die zichzelf van terreur bedienen, de AFP ervan terrorisme te steunen.

Toen de groep het kantoor bestormde met fakkels, gelijkend aan de optocht door Steenbergen in Nederland door rechtsradicalen, greep de Franse ME in en dreef de groep uiteen met traangas