Home Nieuws Jongen die vroeg om einde racistische grappen mishandeld op kermis Geesteren

Jongen die vroeg om einde racistische grappen mishandeld op kermis Geesteren

Op de kermis in Geesteren is afgelopen vrijdag een jongen mishandeld, omdat hij aan een groep kermisbezoekers vroeg of ze op wilden houden met het maken van racistische grappen. Dat zegt een familielid van de jongen.

Advertentie

De broer van de mishandelde jongen, Jean Paul Fred Makaza, publiceerde zondagavond foto’s van zijn zwaar gehavende broertje op Facebook. Binnen twee uur tijd was de statusupdate meer dan 1.000 keer gedeeld.

“Mishandeling kermis Geesteren Afgelopen vrijdag is er op de kermis in Geesteren mijn broertje in elkaar geslagen omdat hij vroeg of iemand wou ophouden met racistische grappen te maken. Zijn er mensen die dit hebben gezien of meer weten over de persoon die dit zou hebben gedaan? Mijn broertje is zijn 1 voortand kwijt en zijn andere is half afgebroken, hij mag nu voor de rest van zijn leven met een tandprothese in z’n mond lopen en hij had ook veel verwondingen aan zijn gezicht/kaak. Ons familie zou het zeer op prijs stellen als dit bericht zoveel mogelijk gedeeld wordt en hopelijk vinden we de dader zo snel mogelijk door middel van dit bericht.
Iedereen is gelijk zegt de wet.
We willen meer zien dan mooie woorden,” aldus de broer van de mishandelde jongen.