Home Nieuws Islam Color houdt conferentie over Islam en Nederland

Islam Color houdt conferentie over Islam en Nederland

De flyer voor het evenement is volgens de organisatie bedoeld om te prikkelen.

De organisatie Islam Color organiseert op zaterdag 25 januari haar allereerste conferentie. De organisatie kwam eerder in de belangstelling door schoonmaakacties op nieuwjaarsdag, lezingen en cursussen, maar pakt nu groter uit. Dit maal organiseert Islam Color een conferentie in een academisch jasje, met als keynote speaker de onlangs tot de islam bekeerde ex-PVV’er Joram van Klaveren. De conferentie wordt gehouden in het Hofplein Theater in Rotterdam.

Advertentie

Islam en moslims halen helaas vaak negatief de voorpagina’s. Velen hebben hun denkbeelden ook alleen van de media en hebben geen flauw idee wat de Islam werkelijk inhoudt. Hierdoor zijn er veel meningen en denkbeelden ontstaan die (on)terecht in de schijnwerpers staan. Willen moslims daadwerkelijk de sharia invoeren in Nederland? Is de Islam het Paard van Troje?

Tijdens de avond zullen deze zaken behandeld worden door Joram van Klaveren. Hij zal ons meenemen in het verhaal van hoe politieke partijen en instanties de Islam en moslims op verschillende manieren benaderen en hoe hij daar eigenlijk onderdeel van is geweest. Daarnaast zal hij ons ook handvatten meegeven om een beter beeld te krijgen van de situatie in Nederland en hoe moslims zelf het best dienen te reageren op de denkbeelden, die onder andere door de politiek de maatschappij in worden geblazen.

Tickets voor het evenement kunnen worden besteld via de volgende LINK.