Home Nieuws GETUIGENOPROEP! Mishandeling 51-jarige moslima in Rotterdamse tram

GETUIGENOPROEP! Mishandeling 51-jarige moslima in Rotterdamse tram

Zondag 25 april, op de dag van de bekerfinale in de Kuip, meldde een 51-jarige vrouw uit Rotterdam dat zij mishandeld was in een tram op weg naar het stadion. De politie startte direct een onderzoek.

Advertentie

De vrouw deed op zaterdag 30 april aangifte van mishandeling en ook deed zij haar verhaal bij een online medium. Na deze publicatie ontstond er veel aandacht in de overige media voor dit verhaal. Na deze aandacht meldde een vrouw zich als verdachte bij de politie. Rechercheurs spraken uitgebreid met de Rotterdamse.

De verklaringen van de twee vrouwen lopen sterk uiteen en daarom is de politie dringend op zoek naar getuigen. MEDE OMDAT TIJDENS HET ONDERZOEK BLEEK DAT ER GEEN CAMERABEELDEN VAN HET INCIDENT BESCHIKBAAR ZIJN.

Op zondag 25 april stonden de twee vrouwen rond 17.00 uur in de tram, lijn 23 in de richting van de Beverwaard. In de tram waren, vanwege de bekerfinale, ook veel Feyenoordsupporters in de tram aanwezig. Wie heeft er gezien wat er precies tussen de twee vrouwen in gebeurd?

De politie wil graag weten wie het incident tussen de twee vrouwen heeft gezien. Wat ging er aan de mishandeling vooraf? Was er bijvoorbeeld een onenigheid tussen de twee vrouwen? Of hebt u andere informatie die van belang kan zijn? Informatie is welkom via 0800-6070.

BRON: RTV Rijnmond.