Home Nieuws Geert Wilders bekeert Moslims tot Christendom

Geert Wilders bekeert Moslims tot Christendom

De bekritiseerde en van racisme betichte leider van de PVV Geert Wilders, zal sinds kort een terugkerende video-columnist van het Egyptische alhayat.tv zijn. Een medium van het Christelijk evangelisch imperium dat eigendom is van Joyce Meyer Ministries. Geert Wilders tracht volgens critici middels dit medium, moslims in Egypte over te halen om zich tot het Christendom te bekeren.

Advertentie

http://youtu.be/nHX9DCw2DK4?t=3s

Islam verbannen uit Europa
Wilders spreekt in zijn column over de onwenselijkheid van de Islam in Europa. Niet de moslims, maar de Islam is de boosdoener volgens hem. Wilders noemt zichzelf in zijn column een vechter voor de vrijheid van meningsuiting en de Christelijke identiteit die gewaarborgd dient te blijven. Volgens Wilders mogen moslims het geloof niet verlaten en hij pleit er dan ook voor, om voor hen op te komen, die de totalitaire ideologie willen verlaten, te beschermen. De ironie wil, dat Wilders deze uitspraken doet na een bijeenkomst met aanhangers waarop hij willens en wetens zijn aanhang zou hebben opgeruid om te scanderen dat men minder Marokkanen in Nederland wil. Critici vanuit Judeo-Christelijke instellingen hebben dan ook fel uitgehaald naar zijn optreden in Den Haag. Volgens hen, zou Wilders de grenzen van de mensenrechten met voeten hebben betreden.

Omstreden tv station
De omstreden Egyptische Al Hayat Tv of Life Tv, eigendom van de tv-dominee Joyce Meyer staat bekend om haar anti-Islamitische en homofobische geluid. Joyce Meyer is eerder aangeklaagd voor een serieus delict, waar ze niet voor is veroordeeld. Hiermee groeit de lijst van veroordelen en verdachten waaraan de PVV en Geert Wilders zich in politieke zin mee heeft verbonden.