Home Nieuws Festi Den Bosch lonkt naar bezoekers met lekker eten en gezelligheid

Festi Den Bosch lonkt naar bezoekers met lekker eten en gezelligheid

Van vrijdag 21 tot en met zondag 23 februari vindt in Den Bosch een nieuwe editie plaats van Festi Den Bosch dat door de organisatie Kismet Events wordt georganiseerd. Alle opbrengsten van het festival gaan naar de bouw van een nieuwe moskee in de stad.

Advertentie

Voorgaande edities van het festival trokken tienduizenden bezoekers. In 2013 bezochten maar liefst 35.000 mensen het festival waar bedrijven hun waren kunnen aanprijzen en waar cateraars, artiesten en kunstenaars zich van hun beste kans kunnen laten zien. Dit jaar worden er zelfs meer bezoekers verwacht. Met 145 stands op 10.000 vierkante meter oppervlakte, is het één van de grootste Turks-Nederlandse festivals van Nederland.

Drie dagen lang kunnen bezoekers in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch genieten van verschillende culturele rijkdommen. Festi Den Bosch staat volgens de organisatoren in het teken van het creëren van een festival waarin deelnemers hun authentieke cultuur, kunst, tradities en keuken presenteren.

Wij bieden voor een kleine entree prijs van €3 een onvergetelijke dag. Alle inkomsten van het festival zullen worden gedoneerd aan het Orhan Gazi multicultureel centrum en moskee-nieuwbouwproject,” aldus de organisatie op haar website.