Home Nieuws Fenerbahçe-speler Kruse oogst lof voor meezingen Turks volkslied

Fenerbahçe-speler Kruse oogst lof voor meezingen Turks volkslied

De 31-jarige Duitse aanvaller Max Kruse van Fenerbahçe kreeg zaterdag veel lof na de derby tegen aartsrivaal Galatasaray. Kruse kon foutloos meezingen met het Turkse volkslied voorafgaand aan de wedstrijd.

Advertentie

Kruse is pas aan het begin van dit seizoen naar Fenerbahçe overgekomen vanuit Werder Bremen, maar heeft zich de Turkse taal en het volkslied al snel eigen proberen te maken.

Vanaf de eerste dag dat ik in dit land was, voelde ik me heel welkom. Voor mij is het een teken van respect voor het land waarin ik speel en voor de mensen die van dit land houden. Ik leef hier, dus ik zal proberen om onderdeel te zijn van dit land,” aldus Kruse desgevraagd naar het moment waarop hij het Turkse volkslied zingt.