Home Nieuws Eggboy gaat geld crowdfunding doneren aan slachtoffers terreuraanslag op moskee in Christchurch

Eggboy gaat geld crowdfunding doneren aan slachtoffers terreuraanslag op moskee in Christchurch

De Australische tiener die bekendstaat als Eggboy gaat het meeste geld dat voor hem is opgehaald met een crowdfunding doneren aan de slachtoffers van de terreuraanslag op moskeeën in Christchurch, Nieuw-Zeeland.

De zeventienjarige William Connolly, nu beter bekend als Eggboy, kwakte een ei op het hoofd van de extreemrechtse Australische Senator Fraser Anning nadat hij de schuld van de moordpartij in de schoenen van moslims en migranten schoof.

Anning begon meteen op de tiener in te slaan en haalde drie keer naar de 17-jarige uit. Zo’n zes man, waaronder de rechtsradicale Neil Erikson, doken bovenop de jongen en hielden hem in een wurggreep op de grond.

Inmiddels is er al $54.000 opgehaald met de crowdfundingactie voor Eggboy. Connolly heeft de persoon achter de crowdfundingcampagne gecontacteerd en gezegd dat hij het overgrote merendeel van het geld wil doneren aan de slachtoffers van de terroristische aanslag op moskeeën in Christchurch.

Connolly zegt via Twitter: “Dit was het moment waarop zo trots was om als mens te bestaan. Laat me al jullie mensen informeren, moslims zijn geen terroristen en terrorisme heeft niets te maken met religie. Allen die moslims als een terroristische gemeenschap beschouwen, hebben lege hoofden zoals Anning“.

https://twitter.com/iSliceOfLife/status/1107008670813036549

Eggboy slaat ei stuk op hoofd neonazi-Senator